Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In AUGUSTUS 2018 hebben 51 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 29-08-2018
Rollo
VV

Rollo is door omstandigheden terug van plaatsing.

Hoi hoi, Rollo hier weer.  Jullie kennen me vast nog?
 
Een aantal maanden geleden heb ik mijn koffertje gepakt naar mijn gouden mandje. Dit ging een aantal maanden goed, maar plots moest ik door omstandigheden terug naar de Villa.
 
Ik begreep het allemaal niet goed, waarom moest ik terug? Begrijp me niet verkeerd in de Villa worden we dagelijks in de watten gelegd, krijgen lekker eten, onze kamertjes worden dagelijks grondig gepoetst, ik heb hier leuke vriendjes, ik mag vertoeven zowel binnen als buiten, we krijgen onze verzorging, ... we komen dus zeer zeker niks tekort. Maar wat verlang ik ook naar een eigen huisje. Toen ik terug in de Villa kwam was ik het vertrouwen in de mens weer even kwijt, daarbij kwam dat ik een ontstoken oogje had wat 2 maal per dag verzorgd moest worden en dit vond ik alles behalve leuk!
 
Dit was gelukkig van korte duur, mijn oogje is genezen, ik ben ondertussen weer helemaal relax, ik zit, lig, hang, speel, wandel, ... Ik ben dus nu opnieuw klaar om mijn forever huisje te zoeken. Ik ben een lieve kater die enorm kan genieten van lekker chillen, lieve aaitjes, een knuffel. Maar ik kan ook enorm genieten van rust, lekker ergens liggen en knorren.
 
Kan jij mij dit bieden? Neem dan zeker contact op met Villa Vagebond.
 
Pootje, en hopelijk tot snel.  
Geplaatst op 29-08-2018
Pixie
22

'Kleine Pixie, we hebben maar 2 weekjes kunnen genieten van jouw aanwezigheid hier. Wat een groot plekje in ons hart heb jij hier veroverd zeg! We gaan je heel erg missen! Jij krijgt twee nieuwe vriendjes en verhuist naar het verre Nederland. Je zal je daar wel snel goed voelen, daar ben ik van overtuigd!'

Geplaatst op 29-08-2018
Floortje
vv

Ik ben Floortje!

Dag lieve mensen, het is mijn beurt om tussen alle drukte en jong getrippel aan de man te komen.
Nu, mijn jong geweld zat daar ook tussen hoor, mijn eigen kinders. Jazeker! Beau, Noor, Storm en Pip hebben mijn genen geërfd, hun snoetjes zijn om op te eten! Maar goed, mijn mand werd op een gegeven moment te klein, ze groeiden als kool en wilden de wijde wereld in. Ik ben akkoord gegaan, nadat ze heilig hadden beloofd heel lief te zijn, maar vooral altijd zichzelf te blijven. Kattenkwaad is een must, eigenheid een gouden regel.
Ze zijn vervolgens vertrokken met elk hun eigen rugzakje, waarna ook ik mijn rugzak mocht vullen en mijn intrek nam in Villa Vagebond.
Leuk asieltje hoor, maar niets gaat boven een eigen huis, een plek onder de zon, nietwaar?
Ik ben een lieve meid, deel met plezier kopjes uit en prietpriet als je mijn koppetje streelt. Beetje kneden met de pootjes en wat dromerig uit mijn oogjes kijken.
Het is behoorlijk druk in de Villa, ik merk dat het zomer is. Ik begroet mijn medebewoners en zeg steevast: "Druk he?" Daarna neem ik een duik in de klimpaal en kom mijn tijd door met soezen, beetje hangen en de voordeur in de gaten houden. Kom jij me bezoeken? De kindjes zijn onder de pannen, maar moeke wil ook!
Ik ben een rustige meid met veel geduld, maar ik hoop toch dat wij volwassen katjes ook een voor-altijd-huisje mogen vinden.
Kus, Floortje, 3 jaar x

Geplaatst op 29-08-2018
Paco
22

 
'Lieve Paco, wat is het allemaal snel gegaan! Nog geen twee weekjes bij ons en je mocht al verhuizen! We hebben zo genoten van jouw aanwezigheid hier. Onze krabpaal is nog nooit zo veel gebruikt als door jou. We gaan je speelse karaktertje missen hier!'
Geplaatst op 28-08-2018
Mariska
121

Hoi
ik moet me eigen voorstellen van me opvangmama,maar daar heb ik het veel ste druk voor.
Is hier ook zoveel te ontdekken en te doen.
Ik ben Mariska een hele lieve speelse vogel ehhh poes bedoel ik.
Ik ren achter alles aan wat beweegt en als het niet beweegt laat ik het zelf bewegen.
Ook ben ik een beetje ondeugend wat de kindjes hier heel grappig vinden.
Gister had ik een puzzelstukje gepikt van een van de kindjes....lachen dat ze deed.
Natuurlijk heb ik het stukje weer netjes terug gegeven.
Heb je net zoveel energie als ik, neem dan contact op met kattenbemiddeling.
Ik ben weer spelen, Tot snel! 
Geplaatst op 28-08-2018
Yokka
102

Gevonden met reismand in de struiken

Hallo met Yokka.

Ik ben dan wel de kleinste uit de hoop, maar vergis je niet, ik ben heel goed in het overmeesteren van mijn 2 broers en de vele speeltjes in mijn kamer.

Knuffeltjes vind ik niet erg maar niets kan tippen aan spelen! Ben ik moe dan leg ik me ergens op mijn gemak ver van mijn personeel vandaan.

Ben jij iemand die het ook heel leuk vind om te spelen, vul dan gauw een adoptieformulier in!

Tot hoors!

Yokka

Geplaatst op 28-08-2018
Millie
121

Hoi ik ben Millie.
 
Ben een meisje van ongeveer 3 maanden oud en heb al heel wat avonturen beleefd.
Ik leefde namelijk in een tuin waar net nieuwe mensen kwamen wonen.  Mijn maaltijden die moest ik zelf bij elkaar sprokkelen. Het makkelijkste was om het te pikken van die mensen.
 
Stiekem sloop ik elke keer naar binnen in de hoop dat ze me niet zouden zien.
Maar telkens jaagde ze me weg.  Gelukkig lieten ze me niet hulpeloos zoeken, want ze belde zwerfkat in nood en zo ben ik bij mijn opvanggezin terecht gekomen. 
 
Eigenlijk ben ik een heel verlegen meisje die dol is op verstoppertje spelen.
 
Wil jij me komen bezoeken en daarna heerlijk knuffelen?
 
Vul dan snel het adoptie formulier in!
 
Tot gauw!
 
Millie
Geplaatst op 28-08-2018
Lulu
VV

Lulu komt smane met zoon Benny uit Hasselt omdat bassje helaas naar rvt moet en katten niet mee mogen.  Het is een lief diertje, rustig, en ligt graag op de klimpaal.

Ik ben Lulu.
 
Laatst maakte ik wat mee joh!
 
Baasje moest naar het ziekenhuis en vandaar verhuisde hij naar een verzorgingstehuis. Ik mocht niet mee hoewel ik nochtans graag zijn steun en toeverlaat wilde zijn in deze moeilijke tijd. Dat heb ik immer altijd geweest en omgekeerd was ook het geval. Maar nu zijn onze wegen gescheiden en helaas moeten we verder zonder elkaar. Zodoende kwam ik in het asiel terecht en nu zoek ik een nieuwe thuis. Qua karakter ben ik een hele lieve en zachtaardige kat. Spelen is niet zo mijn ding. Ik houd het liever rustig. Lekker chill en zen!
 
Hier in de Villa ga ik niet buiten, dat deed ik bij mijn vorige baasje ook niet. Met andere katten kan ik goed opschieten. Ben geen dominant typje en kindjes zijn evenmin een probleem. 
 
Wie heeft nog een plaatsje voor mij?
 
Groetjes,
Lulu (poes, 7 jaar)
Geplaatst op 27-08-2018
Miro
102

Gevonden met reismand in de struiken

Hoi hoi, Miro in the house (maar ik sta beter bekend als: na na nana nana na nah... batman).

Ben namelijk een meester in mijn kamer beschermen tegen de kwaadaardige speelstokken en speeltjes.

Ik zal je even mijn tactiek uitleggen: eerste lig ik op de loer vanop een eindje en hou mijn ‘prooi’ goed in de gaten. Dan schud ik even mijn kont om ja.. gewoon omdat het leuk is. En dan vlieg ik als een echte superheld erop af en sla mijn klauwen uit op het pluche bolletje.

Vind het zo leuk om dit te doen dat ik geen tijd heb voor knuffeltjes. Wie doet daar nu aan als je een hele kamer moet beschermen 

Mag ik straks ook jouw kamers beschermen?

Ja?  Roep dan gewoon BATMAN, euhm ik bedoel Miro 😊

Geplaatst op 26-08-2018
Aylin
lore

Gevonden in zwerfkattenpopulatie

Licht uit, spot aan! Hier is Aylin!

Mijn opvangmama noemt me altijd "kleine diva". Nou, diva oké, maar klein?! Tina Turner verdwijnt in het niets als ik er ben. Ik ben knap, slank, zelfzeker.

Ik werd samen gevonden met Pookie & Mookie. We hebben niet dezelfde mama, maar hey, onze band is net zo sterk! Ik ben, zoals ik al zei, de meest zelfzekere van ons drie.

Knuffelen, oppakken, beetje kronkelen? Laat maar komen, vind ik heerlijk! Ik neem graag de leiding, zoals het hoort bij een diva. De mannen, mijn broertjes, liggen aan mijn poezelige voetjes. Ofja, pootjes.

Wil jij samen met mij in de spotlights staan in een leven vol glamour? Kattenbemiddeling moet je hebben!

Geplaatst op 25-08-2018
Fauve
115

HET IS FEEST  in het huis van ons gastgezin.

 Ik begrijp er helemaal niks van. Hoezo is het feest? Blijkt dat er feest gevierd wordt omdat ik een mijlpaal bereikt heb. DE AAI EN GENIET MIJLPAAL!

Vorige zomer ben ik samen met mijn twee kittens binnengekomen bij mijn gastgezin. Mijn kittens vonden het al heel snel oké. Zelf heb ik maanden onder de kast de kat uit de boom gekeken. Bij aanraking dook ik helemaal in elkaar. Ik heb namelijk hele negatieve ervaringen met het mensenvolk. En daar is nu verandering in gekomen. Hoewel ik handen nog heel spannend vind, laat ik de aaitjes toe en geniet ik zichtbaar. Ha ha misschien word ik toch nog wel die lekkere schootkat. Maar dan wel op mijn tempo.

Met mijn negen jaar levenservaring heb ik een zacht poezenkarakter en ben ik heel gemakkelijk in onderhoud. Slapen, eten en behoefte doen is alles wat ik nodig heb. Wat wil je nog meer? Een poezenvriendje erbij is prima. Is echter geen absolute must (na al die nestjes in mijn leven geniet ik eindelijk van mijn rust).

Wil je mijn mooie schildpadvacht komen aanschouwen? Wil je voorzichtig mijn super dikke vacht aaien? Vul dan zo snel mogelijk het adoptieformulier in. See you!

Groetjes,

Fauve 

Geplaatst op 24-08-2018
Cinthy
121

Hoi ik ben Cinthy, een pittige speelse dame.
Die rare tweevoeters vond ik eerst heel eng ik deed dan heel stoer blazen naar ze.
Die rare tweevoeters blijken heel handig personeel te zijn dus doe ik nu lief.
Het leukste vind ik om met me broer te stoeien en spelen.
Ook achter balletjes en muisjes aan rennen is één van me favoriete bezigheid.
Wil jij de speeltjes voor mij over de grond rollen?
Neem dan snel contact op met kattenbemiddeling en wie weet mag je bij mij op sollicitatie gesprek komen.
Geplaatst op 24-08-2018
Chaillo
121

Hoi ik ben Chaillo.
Ik ben een rustige jongen die zo nu en dan wel van een goed stoeipartijtje houd.
Ik heb wat meer tijd nodig om aan die mensen te wennen, maar als je me vertrouwen heb gewonnen laat ik je mijn spin geluid horen. 
Ik kruip dan heerlijk bij je en val in slaap.
Mag ik in jou armen in slaap vallen?
Neem dan snel contact op met kattenbemiddeling.
Geplaatst op 23-08-2018
Daisy
38

Lieve Daisy, we komen van ver.

Toen we je al die weken geleden gingen ophalen was je een heel ander katje. Een katje dat door toedoen van mensen die je liever kwijt dan rijk waren het vertrouwen in de hele mensensoort een beetje kwijt was. Je vroeg ons wel om aandacht, kwam om onze benen draaien en kopjes geven, maar zodra je die aandacht kreeg zagen we de twijfel op je snoetje toeslaan; zouden we je een liefdevolle aai geven of hardhandig wegjagen? Uit angst voor het tweede besloot je dan maar vaak om je nagels of tanden te gebruiken. Maar wij waren vastbesloten om je geloof in twee-beners te herstellen; we bleven je aanhalen, aaien en overstelpen met liefde en aandacht. En beetje bij beetje zagen we je veranderen, de twijfel begon te verdwijnen en je kon eindelijk

gewoon genieten van knuffels en menselijke aandacht. Dat bange snoetje veranderde in een tevreden uitdrukking en gelukzalig gespin, het katje dat elk moment op haar hoede was werd een ontspannen katje dat continu geaaid wou worden. En nu dan, als bekroning van die moeilijke weg die je hebt afgelegd, een eigen huisje, waar je nooit meer bang hoeft te zijn voor harde stemmen of mensen die je agressief wegjagen. Dit verhaal, jouw verhaal, had geen mooier einde kunnen krijgen. Daisy, meisje, het was een voorrecht om je pleegmama te zijn en je zo te zien openbloeien. We zijn zo trots op je en wensen je het fantastische leven toe dat je zo hard verdient.

Geplaatst op 22-08-2018
Chimo
102

Gevonden met reismand in de struiken

Hallo Chimo hier (wat staat voor Gestreept, toepasselijk vind je niet).  Ik ben de grootste van ons drietjes, dus een beetje de grote broer. Dat wil zeggen dat ik de belangrijke taak heb om mijn broertje en zusje verdedigings- en overlevingstechnieken te leren.

Stiekem besluip ik ze vanuit onverwachte hoeken en laat ze mijn beste ninja-skills zien. Ondanks de wijze lessen die ik met hun deel weiger ik om mijn pluizige speelballetjes met hun te delen. Daarmee loop ik grommend door de kamer om duidelijk te maken: DON’T TOUCH!

Maar je mag zeker eens een kijkje komen nemen hoor :) Misschien overtuig je me wel dat samen spelen ook best leuk kan zijn.

Dus, straks een date?

Stoere poor van Chimo

Geplaatst op 20-08-2018
Loulou
38

Daar gaan ze dan, de wijde wereld in en een nieuwe leven tegemoet met hun nieuwe baasjes.
Een dikke 5 weken geleden kwamen ze in ons leven, 5 kleine ukjes samen met hun mama, gered van slecht menende mensen en een leven op straat.
Ondanks een allesbehalve ideale start bleken het stuk voor stuk schatjes te zijn, die hun vertrouwen in de mensen niet verloren waren en met volle teugen genoten van aandacht, knuffels en de warmte van een thuis.
Omgekeerd hebben wij ook voor de volle 100% genoten van hun vrolijke, speelse en aanhankelijke aanwezigheid in ons huis en ons leven. Dat ze nu het avontuur van een eigen thuisje  aangaan bij ongetwijfeld fantastische baasjes doet ons zo'n deugd, hoewel het natuurlijk ook even slikken is. En ook al zullen we hen missen, het feit dat we hen een mooie start en een kans op een beter leven hebben kunnen geven geeft immens veel voldoening en maakt van gastgezin zijn een ongelofelijke ervaring.
Dag lieve kleine diva Loulou, heel veel geluk gewenst in je nieuwe leven en je zit voor altijd in ons hart.
Geplaatst op 18-08-2018
Eddy
vv

Hey hoi Eddy hier,

Nu moeten jullie me niet verwarren met Ed, die knappe rosse uit de Jungle kamer.
Ik ben Eddy, en al zeg ik het zelf, ik ben ook unne knappert.
Toen ik nog een ukkie was hebben mijn baasjes mij geadopteerd bij Zwerfkat In nood.
Alles was catnip en natvoer (jullie tweevoeters noemen dat koek en ei), totdat er een baby in huis kwam.
Nou ik kan je vertellen dat ik dat absoluut niet tof vond. Ik kreeg enorm veel stress van die kleine tweevoeter. Daarom werd er besloten om mij naar Villa Vagebond te brengen. En voilà, hier zit ik dan. Even bijkomen van alle veranderingen om daarna op zoek te gaan naar een nieuw thuis. En aangezien ik een heel lief en knuffelig mannetje ben, zal dat vast wel goed komen.

Geplaatst op 17-08-2018
Jack
Eline

Ziep ziep ziep… (vliegt uit bocht)

Heey mag ik mij even ‘snel’ voorstellen. Jaja inderdaad ‘snel’, want ik heb nog zoveel speel, ravot en aanvalwerken te doen. Ik ben Jack, voor de vrienden Jack Jack of Jacky.

Mijn favoriete bezigheden zijn zot ravotten met Cooper en mijn zusje Lily en volop genieten van de zeer geliefde aandacht dat ik krijg. Zolang ik maar kan spelen en onnozel doen, ben ik spingelukkig. Ook al valt mijn timing niet altijd even mee, zoals wanneer mijn broertje en zus liggen te slapen.

De gepaste quoot bij mij is dan ook:
“The sky’s awake, so I’m awake, so we have to play.”

Ook zal ik er alles aan doen om even met mijn pootjes in de “spotlights” te trippelen. Al die zalige aaitjes en knuffels, daarvan schiet mijn ronkmachientje snel in gang.

Ze noemen mij “de nieuwsgierigheid zelve”…. geen idee wat ze daar mee bedoelen. Iets nieuws moet ik toch uitgebreid gaan besnuffelen en beklimmen? Waarom wegbibberen en verstoppen als er weer een mogelijk avontuur voor jouw neusje ligt?

Bij elke deugenieterij, verzetje of stoeibeurt ben ik de eerste in de rij. Het leven dient zot geleefd te worden. Hoe zotter hoe beter. ;)
Kortom ik ben een heuze durfal en deugeniet die houdt van avonturen.

Ik ben dan ook op zoek naar een thuis met mensen die mijn zottige speelheid aanwakkeren en mij met veel plezier heel veel aandacht willen geven. Liefst van al heb ik wel graag een speelkameraadje met wie ik de hele dag avonturen mee kan beleven en de nodige knuffels uitdelen. Zo genoeg tijd gebruikt voor woorden, nu tijd voor spelen.

Greets Jack

Geplaatst op 16-08-2018
Coco
38

Ik ben Coco en samen met mijn zusje Loulou zet ik hier de boel op stelten.
We klimmen om ter hoogst in de krabpaal, crossen heel het huis door en verstoppen ons speelgoed zo goed mogelijk op de meest onmogelijke plekken; zo grappig om onze opvangmama er dan op haar buik achter te zien zoeken!
Ik speel tot ik omval van de slaap en als ik dan in mijn mandje kruip vind ik het heerlijk om zachtjes geaaid en gekriebeld te worden. Ik ben gewoon een heel lief en vrolijk katje dat, ondanks een allesbehalve ideale start, heel erg geniet van menselijke aandacht en het goeie leven in het opvanggezin.
Mag ik dat goeie leven bij jou verder zetten?

Geplaatst op 16-08-2018
Valentino
38

Ik ben Valentino; een hele mond vol voor een klein katje maar ik heb dan ook een grote persoonlijkheid.
Ok, in het begin ben ik misschien een beetje afwachtend en een tikje verlegen, maar wacht tot we elkaar wat beter kennen! Dan loop ik het snelst achter een balletje, spring ik het hoogst achter een speeltje, klim ik het hoogst in de krabpaal en knuffel en spin ik het hardst. Af en toe heb ik wel effe wat tijd voor mezelf nodig, dan trek ik me terug in mijn mandje en moet je me eventjes met rust laten. Maar zodra mijn batterijen weer zijn opgeladen zijn we terug elkaars favoriete speelkameraadje.
Wie heeft er nog een gouden mandje voor mij? Vul dan snel het adoptieformulier in!

Geplaatst op 16-08-2018
Vincent
valeria

Gevonden onder erbarmelijke omstandigheden

Mijn naam is Vincent, gelijk de voetballer Vincent Kompany. Ik ben niet zo'n grote voetballer hoor, ik speel veel liever met mijn broertje en zusje, maar ook graag met de andere katjes en hondjes in het gastgezin waar ik zit.
Ik ben een vrolijke jongen die graag aandacht krijgt van iedereen en wil je met graag adopteren, heb ik dan bij jou ook vriendjes? Want dat zou ik heel fijn vinden.

Geplaatst op 16-08-2018
Axel
valeria

Gevonden onder erbarmelijke omstandigheden.

En nu is het mijn beurt om me voor te stellen, Axel is de naam. En gelijk Axel Witsel kan ik tackelen als de beste.
Als ik met mijn broertje of zusje speel ben ik altijd de winnaar. En daarna ga ik wel verdiend rusten in mijn mandje. En als ik terug wakker wordt, verwacht ik dan ook een lekker bordje, want zo'n sterke jongen als ik moet goed eten e.

Geplaatst op 15-08-2018
Jynx en Pebbles
22

Na bijna een jaar bij ons mogen jullie eindelijk naar jullie nieuwe huisje vertrekken. Jullie blijven voor altijd samen! Jullie krijgen er ook veel nieuwe katten- en hondenvriendjes bij, leuk he? Laten jullie af en toe nog iets weten Pebbles en Jynx. Jullie zitten voor altijd in ons hart!

Grtjs jory

Geplaatst op 15-08-2018
Pebbles en Jynx
LT

Na bijna een jaar bij ons mogen jullie eindelijk naar jullie nieuwe huisje vertrekken. Jullie blijven voor altijd samen! Jullie krijgen er ook veel nieuwe katten- en hondenvriendjes bij, leuk he? Laten jullie af en toe nog iets weten Pebbles en Jynx. Jullie zitten voor altijd in ons hart!

Grtjs jory

Geplaatst op 15-08-2018
Michy
valeria

Gevonden in erbarmelijke omstandigheden.

Ik ben misschien wel de kleinste tussen mijn twee grote broers, maar ben wel een klein lief pepertje.
Ik kruip graag tegen je aan en speel graag met mijn broertjes.
Ben ook heel nieuwsgierig en weet al goed wat ik wil, een knus mandje, lekker bordje en veel aaitjes tot ik zeg dat ik wil gaan spelen natuurlijk.
En uiteraard kijk ik graag naar de Rode Duivels, vooral als Michy Batshuayi speelt e, want hij is naar mij vernoemd, weet je dat al?

Geplaatst op 14-08-2018
Fenneko
123

Lieve Fenneko,
Het leven kan soms hard zijn. Proberen te overleven als kleine kat van amper 7weken zonder mama is niet makkelijk. Al een geluk had je het gezelschap van je broertjes en zusjes. Het was een hele aanpassing om in een huis te wonen. Maar al snel was je de luxe gewoon en zou je niets anders meer willen. Het liefst knuffelde je de hele dag. Soms mis ik je maar al een geluk hoef ik niet ver. Je bent het oogappeltje van mijn ouders geworden. Dus elke keer ik een knuffel nodig heb dan hoef ik maar even een telefoontje te plegen en dan zijn we bij elkaar. Lieve schat je doet het daar zo goed. Ik ben zo trots op je. Ik weet dat je heel veel verwend word daar. Geniet ervan je hebt het verdient na deze moeilijke start.
Geplaatst op 14-08-2018
Sushi
VV

Piep!

Even dan, want ik ben druk, druk, druk! Ik heb nog een hindernisparcours af te leggen, ik moet hoognodig een balletje slaan, visje hengelen, muisje graaien en gewoon wat spurtjes maken.
Wat is eigenlijk de bedoeling op smoelenboek? Mezelf voorstellen om aan een huisje te raken. Ow, okee.
Mijn naam is Sushi en ik ben een party animal. De gangmaker op elk feest, zonder mij is het saai en dan heb jij geen plezier. Dat vind ik sneu.
Ik kan trouwens ook wel eens saai zijn hoor, maar dat is functioneel. Dan wil ik slapen en heerlijk wegdromen, even mijn batterij opladen. Uiteraard maak ik tijd om te knuffelen ( dat plan ik dan wel in, want mijn schema is overvol), zalig. Aaitjes over mijn koppetje, mijn ronkdiesel starten en gaan met die banaan.
Heb jij nog lollige katten in huis? Van die speelvogels waar ik mee kan sparren? Ik ben altijd mee, nog meer leven in huis!
Kleine kindjes zijn niet echt mijn dada. Ik laat me zo leiden in een spel, dan vergeet ik soms dat ik wat rustig aan moet doen.
Maar goed, zorg jij voor de versnaperingen, ik zorg voor het amusement. Wedden dat ik een glimlach op je gezicht kan toveren?
Ben er vandoor, het is mooi weer, ik ga naar de zon en Daisy begluren, toeledoee!

Geplaatst op 12-08-2018
Hermes
38

Daar gaan ze dan, de wijde wereld in en een nieuwe leven tegemoet met hun nieuwe baasjes.
Een dikke 5 weken geleden kwamen ze in ons leven, 5 kleine ukjes samen met hun mama, gered van slecht menende mensen en een leven op straat.
Ondanks een allesbehalve ideale start bleken het stuk voor stuk schatjes te zijn, die hun vertrouwen in de mensen niet verloren waren en met volle teugen genoten van aandacht, knuffels en de warmte van een thuis.
Omgekeerd hebben wij ook voor de volle 100% genoten van hun vrolijke, speelse en aanhankelijke aanwezigheid in ons huis en ons leven. Dat ze nu het avontuur van een eigen thuisje  aangaan bij ongetwijfeld fantastische baasjes doet ons zo'n deugd, hoewel het natuurlijk ook even slikken is. En ook al zullen we hen missen, het feit dat we hen een mooie start en een kans op een beter leven hebben kunnen geven geeft immens veel voldoening en maakt van gastgezin zijn een ongelofelijke ervaring.
Dag lief knuffelbeertje Hermes, heel veel geluk gewenst in je nieuwe leven en je zit voor altijd in ons hart.
Geplaatst op 12-08-2018
Paco
38

Daar gaan ze dan, de wijde wereld in en een nieuwe leven tegemoet met hun nieuwe baasjes.
 
Een dikke 5 weken geleden kwamen ze in ons leven, 5 kleine ukjes samen met hun mama, gered van slecht menende mensen en een leven op straat.
Ondanks een allesbehalve ideale start bleken het stuk voor stuk schatjes te zijn, die hun vertrouwen in de mensen niet verloren waren en met volle teugen genoten van aandacht, knuffels en de warmte van een thuis.
 
Omgekeerd hebben wij ook voor de volle 100% genoten van hun vrolijke, speelse en aanhankelijke aanwezigheid in ons huis en ons leven. Dat ze nu het avontuur van een eigen thuisje  aangaan bij ongetwijfeld fantastische baasjes doet ons zo'n deugd, hoewel het natuurlijk ook even slikken is. En ook al zullen we hen missen, het feit dat we hen een mooie start en een kans op een beter leven hebben kunnen geven geeft immens veel voldoening en maakt van gastgezin zijn een ongelofelijke ervaring.
Dag lief levensgenietertje Paco heel veel geluk gewenst in je nieuwe leven en je zit voor altijd in ons hart.
Geplaatst op 12-08-2018
Victor
111

Hoi hoi

Wij zijn Victor en Tori, broer en zus en we willen ons graag effe aan jullie voorstellen.

Wij werden gevonden op een hele drukke baan in Zonhoven.  Hele stoute mensen hebben ons daar zomaar gedumpt in het donker…Wie doet nu zoiets…we konden zelfs nog niet stappen alleen maar kruipen !

Maar we hadden geluk, we hadden een beschermengel of zo iets want we werden opeens weggeplukt van de baan door een lief jong meisje die ons mee naar huis nam en hulp ging zoeken.

Een heldin, noemt onze opvangmama haar en zo zijn we ook aan onze namen gekomen want ze heet Victoria J

Ondertussen gaat alles goed met ons hoor.  We kregen de eerste weekjes nog papflesjes , zo klein waren we nog toen we weggerukt werden van onze mama ! Maar we laten dat achter ons. Hier in de opvang is het leuk en hebben we O​​speelkameraadjes, grote en kleine.  Met onze leeftijdgenootjes gaan we alle dagen op ontdekkingstocht, doen we samen dutjes en leren we van alles bij van de grote poezels die hier ook rondlopen.  Deugenieterij noemt onze opvangmama dat J

 

En er is ook nog mamapoes Sky, zij zorgt ervoor dat we altijd proper gewassen zijn en onze haartjes goed liggen. Lekker makkelijk zo’n wasmachien.

Nu op het moment oefenen we op ‘traplopen’ fieuw man dat is niet simpel hoor.  Ik Vic glijd  van de trappen wat blijkbaar heel grappig is om te zien aan de opvangmama’s hun lachen te horen en ons Tori, hahaha…die denkt dat ze het kan, 2 trapjes , dan een

3 tredige saldo met daarna weer een trapje dat opnieuw door een salto wordt gevolgd….Zo geraak je er ook hoor broer zegt ze dan…jajaja…maar dat is toch precies niet de juiste manier, we oefenen dus nog maar even verder.

Voor de rest hebben we beide een leuke snoet zeggen ze.  Ik, Vic noemen ze ook wel eens klein pluizig watje…ik laat nogal snel van me horen als ik denk dat ik alleen ben.  Ons Tori zegt dat dat komt omdat we daar toen zo klein en alleen in het donker zaten…verlatingsangst of zo iets noemen ze dat…maar de mama’s zeggen dat dat wel zal beteren.

En ik, Tori ben het frêle poppetje, ik loop wat achter op mijn gewicht of misschien lijkt dat alleen maar zo omdat onze Victor een klein dikkertje is hahaha, grapje he broertje, je ben leuk zoals je bent op je korte wankelende pootjes .  Lofjoe !

Zo nu jullie ons wat beter kennen willen jullie misschien wel zo’n leuke snoet in huis halen…

We mogen vanaf nu op zoek naar ons eigen plekje en eigen mensjes om bij te wonen.  Een huisje voor ons samen zou wel heel leuk zijn maar voor ieder eentje apart zal ook wel lukken maar dan liefst wel met een leuk speelkameraadje want alleen is maar alleen he. Of als jij natuurlijk een hele dag thuis bent en we mekaar kunnen entertainen…dan komt het ook vast en zeker goed.

Je kan ons terugvinden op www.zwerfkat.com en dan moet je snel effe het adoptieformulier invullen en krijg je vast en zeker een mailtje terug en kunnen we misschien eens afspreken.

We moeten nog wel enkele grammetjes bijkomen voor we naar de dierenarts mogen maar wanneer dat inorde is…zijn we helemaal klaar voor ons nieuwe avontuur !!

 

Liefs rosse Victor en beauty Tori

Geplaatst op 12-08-2018
Tori
111

Hoi hoi

Wij zijn Victor en Tori, broer en zus en we willen ons graag effe aan jullie voorstellen.

Wij werden gevonden op een hele drukke baan in Zonhoven.  Hele stoute mensen hebben ons daar zomaar gedumpt in het donker…Wie doet nu zoiets…we konden zelfs nog niet stappen alleen maar kruipen !

Maar we hadden geluk, we hadden een beschermengel of zo iets want we werden opeens weggeplukt van de baan door een lief jong meisje die ons mee naar huis nam en hulp ging zoeken.

Een heldin, noemt onze opvangmama haar en zo zijn we ook aan onze namen gekomen want ze heet Victoria J

Ondertussen gaat alles goed met ons hoor.  We kregen de eerste weekjes nog papflesjes , zo klein waren we nog toen we weggerukt werden van onze mama ! Maar we laten dat achter ons. Hier in de opvang is het leuk en hebben we O​​speelkameraadjes, grote en kleine.  Met onze leeftijdgenootjes gaan we alle dagen op ontdekkingstocht, doen we samen dutjes en leren we van alles bij van de grote poezels die hier ook rondlopen.  Deugenieterij noemt onze opvangmama dat J

 

En er is ook nog mamapoes Sky, zij zorgt ervoor dat we altijd proper gewassen zijn en onze haartjes goed liggen. Lekker makkelijk zo’n wasmachien.

Nu op het moment oefenen we op ‘traplopen’ fieuw man dat is niet simpel hoor.  Ik Vic glijd  van de trappen wat blijkbaar heel grappig is om te zien aan de opvangmama’s hun lachen te horen en ons Tori, hahaha…die denkt dat ze het kan, 2 trapjes , dan een

3 tredige saldo met daarna weer een trapje dat opnieuw door een salto wordt gevolgd….Zo geraak je er ook hoor broer zegt ze dan…jajaja…maar dat is toch precies niet de juiste manier, we oefenen dus nog maar even verder.

Voor de rest hebben we beide een leuke snoet zeggen ze.  Ik, Vic noemen ze ook wel eens klein pluizig watje…ik laat nogal snel van me horen als ik denk dat ik alleen ben.  Ons Tori zegt dat dat komt omdat we daar toen zo klein en alleen in het donker zaten…verlatingsangst of zo iets noemen ze dat…maar de mama’s zeggen dat dat wel zal beteren.

En ik, Tori ben het frêle poppetje, ik loop wat achter op mijn gewicht of misschien lijkt dat alleen maar zo omdat onze Victor een klein dikkertje is hahaha, grapje he broertje, je ben leuk zoals je bent op je korte wankelende pootjes .  Lofjoe !

Zo nu jullie ons wat beter kennen willen jullie misschien wel zo’n leuke snoet in huis halen…

We mogen vanaf nu op zoek naar ons eigen plekje en eigen mensjes om bij te wonen.  Een huisje voor ons samen zou wel heel leuk zijn maar voor ieder eentje apart zal ook wel lukken maar dan liefst wel met een leuk speelkameraadje want alleen is maar alleen he. Of als jij natuurlijk een hele dag thuis bent en we mekaar kunnen entertainen…dan komt het ook vast en zeker goed.

Je kan ons terugvinden op www.zwerfkat.com en dan moet je snel effe het adoptieformulier invullen en krijg je vast en zeker een mailtje terug en kunnen we misschien eens afspreken.

We moeten nog wel enkele grammetjes bijkomen voor we naar de dierenarts mogen maar wanneer dat inorde is…zijn we helemaal klaar voor ons nieuwe avontuur !!

 

Liefs rosse Victor en beauty Tori

Geplaatst op 12-08-2018
Mobi
100

achtergelaten door mama.

Geplaatst op 12-08-2018
Romeo
100

Gevonden in Lommel. Een heel lief, sociaal, ondeugend katertje!

Geplaatst op 11-08-2018
Retsuko
123

Lieve Haida en Retsuko

Jullie avontuur begon toen ze jullie vonden samen met nog een paar zusjes en een broertje in een pvc buis. Ze konden jullie niet aan de kant van de weg laten verwilderen dus kwamen jullie bij ons in huis. Haida jij was duidelijk de macho van de bende. Nergens bang voor en al direct gewend aan mensen. Door jouw geronk elke keer we je aaide zorgde ervoor dat ook de andere kittens voor aandacht kwamen. Nu waren jullie nog met twee en samen gaan jullie het leven tegemoet. Ik wens jullie veel succes in jullie nieuwe gelukkige leven. Soms heb je van die katten waar je eigenlijk niet zonder kan en als je ze eventjes moet missen vraag je je af, hoe moet het nu verder? Ik zal jullie met een traan uitwuiven en altijd aan jullie denken. Jullie zijn niet meer in de buurt maar wel altijd in mijn hart <3 <3 <3

Geplaatst op 11-08-2018
Haida
123

Lieve Haida en Retsuko

Jullie avontuur begon toen ze jullie vonden samen met nog een paar zusjes en een broertje in een pvc buis. Ze konden jullie niet aan de kant van de weg laten verwilderen dus kwamen jullie bij ons in huis. Haida jij was duidelijk de macho van de bende. Nergens bang voor en al direct gewend aan mensen. Door jouw geronk elke keer we je aaide zorgde ervoor dat ook de andere kittens voor aandacht kwamen. Nu waren jullie nog met twee en samen gaan jullie het leven tegemoet. Ik wens jullie veel succes in jullie nieuwe gelukkige leven. Soms heb je van die katten waar je eigenlijk niet zonder kan en als je ze eventjes moet missen vraag je je af, hoe moet het nu verder? Ik zal jullie met een traan uitwuiven en altijd aan jullie denken. Jullie zijn niet meer in de buurt maar wel altijd in mijn hart <3 <3 <3

Geplaatst op 11-08-2018
Orla
111

Hey allemaal, ik ben Orla en mijn hobby’s zijn achter speelballetjes en muisjes hollen en mijn broer en mijn zussen een beetje plagen.
Verder ben ik trouwens ook een geweldige huishoudhulp. Met sponsjes spelen, achter borsteltjes hollen en de vaatdoek vangen. Vind ik allemaal geweldig! Misschien ben jij wel op zoek naar een huishoudhulpje? Ik kan samen met andere katten dus als jij nog een leuk speelkameraadje voor mij hebt zou het helemaal perfect zijn. Als je geïnteresseerd bent mag je me altijd een berichtje sturen voor mijn cv. Groetjes Orla.

Geplaatst op 11-08-2018
Emma
VV

Dag lieve mensen, alles goed? Lekker aan het puffen? Tis echt kei warm, hier ook, maar gelukkig zijn onze logeerkamers lekker koel!
Ik ben Emma en ik zoek een voor-altijd-huisje.
Er zitten een hoop kleine kleuters in de opvang, maar volgens mij raken die snel aan de man en dat is fijn. Maar er zijn ook heel veel volwassen diertjes, die net zo lief, net zo knuffelig en ook huppelig en speels zijn. Ook zij snakken naar dat ene telefoontje. En ikke ook!
Ik werd een tijdje geleden gevonden op de parking van de Lidl. Ik had geen geld om boodschappen te doen, dus bleef ik een beetje hangen en aandacht vragen aan de mensen bij de auto's. Sommigen gaven me een aai, anderen negeerden me.
Het leven op een parking gaat niet over roosjes, dus zette ik mijn allerzieligste snoet op en dat bleek te werken. Ik mocht mee!
Ik was eventjes onder de indruk, maar toen ik in de strandkamer mocht wonen van Villa Vagebond, ging er een wereld voor me open.
Ik ben een lieve meid, een zachtaardig hartje, een rustig karaktertje, totaal geen opdringerig typje. Ik wacht netjes mijn beurt af, deel kopjes uit en andere katten zijn geen probleem.
Maar het wordt hier wel druk-druk-druk! Elke dag zie ik wel een nieuw smoeltje.
Ik weet het goed gemaakt! Als jij een lieve rustige meid zoekt? Dan maken wij gewoon eens vrijblijvend kennis met elkaar. Mijn koffertje heb ik zo ingepakt.
En als we klikken? Ga ik met je mee, en kunnen ze hier weer een arme ziel van de straat redden. Goeie deal? Dacht het ook.
Kusje! Emma

Geplaatst op 10-08-2018
Ayse
15

Hey allemaal, ik ben Ayse en als jij op zoek bent naar een poetshulpje ben ik misschien wel de geschikte kandidaat.
Met sponsjes spelen, achter borsteltjes hollen en de vod vangen. Vind ik allemaal geweldig! Verder ben ik ook altijd te vinden voor een spelletje of een uitgebreide knuffelsessie. Ik kan samen met andere katten dus als jij nog een leuk speelkameraadje voor mij hebt zou het helemaal perfect zijn. Als je geïnteresseerd bent mag je me altijd een berichtje sturen voor mijn cv. Groetjes Ayse

Geplaatst op 10-08-2018
Zwartje
21

Mijn naam is zwartje.
Ik zit samen met mijn zussen en broer in de opvang. Ik ben nog maar erg klein, en ik ben nog niet gewend om bij mensen te zijn, dus momenteel vind ik het nog niet zo leuk als mijn opvangmama te kort bij komt. Ik blijf volhouden en probeer mijn opvangmama dapper van me weg te blazen...
 
Maar....ze heeft wel lekker eten voor mij...mmmh dat kan ik dan toch niet weerstaan om van haar vingers af te likken...
En, ik heb ook wel speelruimte met speeltjes an allerlei hindernissen, interessant hoor !
 
Dus ja, geef me nog even tijd, en dan ga ik binnenkort zeker een lieverd zijn die je graag in huis wil halen !
 
Ik heet Zwartje, en ik heb een echt schattig snoetje en een rond kopje, cute !
Ik ben niet de eerste die op verkenning gaat, maar als mijn zus en broer gaan, dan volg ik snel en vind ik het ook wel erg leuk om actief te zijn!
 
Tot snel ! X
Geplaatst op 09-08-2018
Puko
123

Lieve Puko

Het zorgenkindje van de nest, zo kan ik je wel noemen. Je had er echt moeite mee om je aan te passen. Maar met veel geduld en aandacht begon je open te bloeien. Je kwam meer en meer bij ons liefde vragen. Toen was hij daar die grote dag. Mensen die kwamen kijken of je wel bij hun past. Je liet je eerst niet zien maar de mensen waagde de sprong. En ja hoor de dag nadien kreeg ik al een fijn berichtje en foto's van jou op hun schoot. Ik ben zo blij dat je een gelukkig leven gaat hebben met mensen die je al supergraag zien. Ik wens je heel veel succes lieve schat <3 <3 <3

Geplaatst op 06-08-2018
Oona
111

Hey allemaal, ik ben Oona en ik ben gek op de wasmachine. Vind ik echt wel iets fascinerends. Moest je me niet vinden dan weet je dus waar me te vinden. Ook poetsen vind ik geweldig. Met de spons gaan lopen, achter borsteltjes hollen, de vod vangen. Geweldig toch? Ook achter speelballetjes en muisjes lopen en een beetje uit de raam turen vind ik altijd wel leuk. Verder heb ik soms wel een eigen kattenwilletje maar eigenlijk ben ik best lief hoor. Ben jij dus nog op zoek naar een huishoudhulpje dan hoor ik graag van je. Groetjes Oona.

Geplaatst op 06-08-2018
Uzo
15

Hey allemaal, ik ben Uzo en als jij op zoek bent naar een beetje leven in huis dan ben ik de meest geschikte kandidaat.
Mijn hobby’s zijn spelen met balletjes, muisjes en natuurlijk ook mijn zusjes. Verder ben ik trouwens ook een nieuwe man! Jaja je hoort het goed, ik help hier in mijn gastgezin mee in het huishouden. Met de spons gaan lopen, achter borsteltjes hollen, de vaatdoek proberen te vangen en de robotstofzuiger wat meppen uitdelen als hij zijn werk niet goed doet. Allemaal geweldig toch? Ik kan overweg met andere katjes dus als jij nog een leuk speelkameraadje hebt voor mij kunnen we de boel samen op stelten zetten. Ik help daarna wel mee om alles terug op te kuisen. Beloofd. Groetjes Uzo.

Geplaatst op 05-08-2018
Lacie
115

Ik heb geen goede herinneringen aan mijn geboorte. Het ene moment had ik een warm plekje en een tepeltje en het andere moment lag ik in het koude natte gras. Gelukkig waren er twee mensenkinderen die me gevonden hebben. Ik werd snel naar mijn nieuwe familie gebracht. Een heel spannend moment. Zou deze familie me accepteren? Ze hadden net zelf een heel spannende tijd achter de rug. Over acceptatie werd er niet getwijfeld. Mama Lovely heeft een hart van goud. Zij heeft me zonder enige twijfel opgenomen bij haar drie kindjes Livía, Léla en Líam. En vanaf dag één ben ik haar dochter en had ik een eigen tepeltje. ‘Time flies when you are having fun’.  Wij mogen bijna uitvliegen. Zo spannend alweer!

Zoek jij nog een vriendinnetje voor het leven? Dan mag je snel het adoptieformulier invullen. Maar vergeet ook mijn mama Lovely niet. Dat is er eentje uit duizend en die verdient ook een gouden mandje.

Geplaatst op 05-08-2018
Arwyn
1

 Hee hallo joehoe ja hier ben ik! Hier op het kussentje. Meestal ren en spring ik maar als ik klaar ben lig ik graag bij jou in de buurt, liefst op schoot of in elk geval tegen jou aan, te slapen. Mijn naam is Arwyn maar omdat ik een beetje een spits snoetje heb en grote oren noemen ze mij hier ook wel vleermuisje. Ik ben het liefste poesje dat ik ken.... logisch ook want ik zit hier met alleen maar broertjes die al een forever huisje hebben gevonden. Wil jij mij een forever huisje geven? Dan beloof ik dat ik elke dag tegen jou aan kom liggen te spinnen, afgesproken?

Liefs van Arwyn

Geplaatst op 05-08-2018
Saint
117

Hey hallo

Wat leuk dat we elkaar hier treffen, en nu wil je graag weten wie ik ben?

Mijn naam is Saint en ik heb nog een broertje Sin. Samen zijn we gevonden in een tuin bij mensen, vraag mij niet  hoe en waarom….

Sin zei, kom we gaan heel hard roepen en dan gaan mensen ons zeker horen, en wie weet krijgen we wel eten… Zal je iets vertellen het werkte!!

We krijgen niet alleen eten, we kregen zelfs een heerlijk warm plekje om te slapen. Ze zeggen er couveuse tegen… nou mij maakt het niks uit hoe het heet,  ik vond het er heerlijk om te slapen en we kregen er gewoon ook steeds eten, zo maar gillen was niet meer nodig!

Nu zijn we al wat weekjes verder en ik heb het er samen met mijn broertje reuze naar onze zin maar onze pleegmama zei laatst als we groot genoeg zijn , zij op zoek gaat voor ons naar een forver home.

De naam zegt het al, geen huisje voor eventjes…Nee een huisje voor altijd 😊

Heb jij dat plekje voor mij en mischien ook voor SIn? Dan vul meteen het adoptie formulier in en ik zeg tot snel

 

Greetz, Saint

Geplaatst op 05-08-2018
Sin
117

Hey wat leuk dat je op mijn  naam klikt

 

Nou wil je ook zeker weten wie ik ben……

Mijn naam is Sin en ik ben gevonden in een tuin samen met mijn grote broer Saint.Ik zei tegen hem, kom we gaan heel hard gillen want we hebben honger en misschien dat iemand ons hoort en ons eten gaan geven. Nou raad eens dat werkte we werken gered Yihaaaaaa.

We werden naar een gezin gebracht die een heerlijke warme bedje had klaar staan en daar lag ook een heerlijke zachte knuffel bij, het was net zo zacht als mama en ik hoorde ook mama haar hartje kloppen… ik ben toen ook meteen lekker in slaap gevallen.

Vanaf die dag hoefde we niet meer voor eten te zoeken, we kregen van onze pleegmama steeds lekker kittymelk en daarna toen onze buikjes groter werden kregen we melkpap, nou zalig!!!

Mijn mama moest altijd lachen als mijn snoetje vol zat van alle papmelk, nou ja ik moet het ook nog allemaal leren!

Nu zijn we al echte grote stevige kerels hahahah al zeg ik het zelf, want weet je iedereen die mij ziet zegt steeds: oooooooh wat een kleintje pfffff maar dan ook echt iedereen.

Ik ben gewoon een kleine grote manneke die binnenkort op kamers magπŸ˜‰

Mijn vraag aan jou, heb jij in jouw huis een plekje voor mij ? Niet voor eventjes maar mijn hele leven lang? Ja? Zullen we dan snel eens afspreken dat we elkaar leren kennen?

Vul dan eerst even het adoptie formulier in dan kruip ik wel achter de laptop van mijn mama en wie weet zien we  elkaar snel

Hive5, Sin

Geplaatst op 04-08-2018
Milke
vv

Hallo,

Ik ben Milke, een poesje van 2 jaar. In het verleden woonde ik bij mijn baasje. Alles was peis en vree tot op een bepaalde dag. Ik sukkelde tegen of onder (ik weet het niet meer)een auto. Het ging allemaal razendsnel. En auw! Wat had ik pijn aan mijn pootje! Dat werd een ritje naar de dierenarts. Het verdict? Een gecompliceerde breuk. Meneer doktoor wou mijn pootje amputeren maar baasje kon of wou dat niet betalen en deed afstand van mij. En ik die dacht dat we een verbintenis voor het leven hadden? Wat een vergissing! Hoe kon ik zo naïef zijn.

Maar de hele affaire werd alsnog een geluk bij een ongeluk want ik kwam bij nonkel Brecht terecht. Die bekeek de foto's, fronste zijn wenkbrauwen en de mayonaise in zijn bovenkamer werkte op volle toeren. Resultaat? Ik ging er buiten met pinnen én mijn pootje! Nou, dàt is een slimme doktoor! Vervolgens moest ik lange tijd benchrust aanhouden. Niet zo plezant maar mijn opvangmama legde mij serieus in de watten. Ik kwam niets te kort!

Inmiddels zijn we enkele maanden verder. Ben ik naar Villa Vagebond verhuisd en de ijzerwinkel is eruit. En ikke? Ik ben heel tevreden met het resultaat en ben ontzettend blij dat ik nog alle vier mijn pootjes heb. Ik kan terug alles doen zoals vroeger. Rennen, springen en klauteren. Maar vooral genieten van knuffels!
Nu is het natuurlijk tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Zoals je weet, hebben katten 9 levens en ik ben klaar om de volgende 8 levens ten volle te benutten! Je weet wel, elke dag leven alsof het de laatste kan zijn! Dat is wat het auto-ongeluk mij geleerd heeft!

Bij wie mag ik dit doen? En remember, een dier is niet voor even maar voor het leven!

Geplaatst op 01-08-2018
Lovely en Lela
115

Lovely

Prrr, ik ben een jonge moeder van 4. Bevallen op een zolder van mijn 3 eigen kittens (Livía, Léla & Líam). Wist op dat moment helemaal niet wat er aan de hand was. Had van mijn eigen moeder niet echt voorlichting gekregen. Ben ook enorm geschrokken van die helse pijnen. Gelukkig kwam Zwerfkat om de hoek kijken en zij hebben mij geleerd hoe ik mijn kindjes moest verzorgen. En dat heb ik vervolgens met heel veel liefde gedaan. Ik had zoveel liefde dat ik zelfs een adoptiekittentje geaccepteerd heb; kleine Lacíe. Als straks mijn kids oud genoeg zijn en de deur uit vliegen, mag ik zelf ook op zoek naar een gouden mandje. Mijn opvangmama heeft mij verzekerd dat dat gegarandeerd niet lang zal duren. Ben namelijk een super lieve kleine slanke poes die heel veel liefde geeft.

Wil jij al kennis met mij komen maken? Dan mag dat. Vul snel het adoptieformulier in. Ik wacht geduldig af.

Geplaatst op 01-08-2018
LΓ©la en Lovely
115

Geboren met mijn zusje Livía en broertje Líam op zolder. Wat hebben we geschreeuwd. Onze moeder wist namelijk niet echt wat ze met ons aan moest. De redder in Nood, Zwerfkat, was er al heel snel. En toen was alles anders. Een warm nestje, een lekker tepeltje. Wat hadden we het in een keer goed. Zo goed dat er nog wel ruimte was voor ons  bonuszusje Lacíe. Met zijn allen spelen we ons heel wat af. Binnenkort is het tijd om op eigen pootjes te staan. Dat wordt heel spannend.

Ik ben een heel timide poesje. Nieuwe situaties vind ik een beetje eng. Sluipend ga ik een beetje op verkenning. Ik trek me dan op aan mijn moeder of mijn broertje en zusjes. Neem op dit moment nog geen initiatief om naar je toe te komen. Je kunt me gerust oppakken (duik soms een beetje in elkaar). Heb gewoon even wat meer tijd nodig om je te leren kennen.

Ben jij nog op zoek naar een kleine druktemaker in huis (Let op! Ik word heel snel groot). Dan mag je het adoptieformulier invullen. Maar vergeet ook mijn mama Lovely niet. Dat is er eentje uit duizend en die verdient ook een gouden mandje.

Geplaatst op 01-08-2018
Dushi
Nancy

Hoi, mijn naam is Dushi en samen met mijn broertjes en zusjes woon ik nu in een leuke speelkamer. Ik ben dan wel de kleinste van de hoop, maar ik sta mijn mannetje en laat me zeker niet doen. En voor een knuffeltje ben ik ook altijd te vinden. Wil jij mijn knuffelmaatje worden?

Geplaatst op 01-08-2018
Kedi
Nancy

Ik ben het zusje van Dobby, Dushi, Moksi en Rico, maar de zwarte verf was, op dus ik heb een grijs-wit pelsje gekregen. Ik ben een nieuwsgierig, dapper meisje en ik zorg heel goed voor mijn broertjes en zusjes. Zoals je wel weet kan dat soms vermoeiend zijn en dan kom ik graag uitrusten op je schootje voor een paar welverdiende aaitjes.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg