Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mila Poes 15 weken

>

Wij zoeken met ons drie een huis!
Ja we weten het, het lijkt veel, maar valt best mee. Kijk, met één is het fijn, met twee gezellig, maar met drie? Dolle pret!
Wij zijn Milou, Milan en Morris. We stellen ons kort even aan jullie voor, daarna gaan we weer op boevenpad.
Ik ben Milou en groei op tussen mijn twee broers. Ze denken dat ze spierballen hebben, is misschien wel zo, maar ik ben slimmer. Ze zijn soms wat hardhandig tijdens spelen en zodra ik merk dat ik het spel ga verliezen, begin ik te piepen. Beetje kermen en net niet huilen, zodat ze zich verontschuldigen en me troostende kusjes geven. De opvangmama is dan ook diep geroerd en zet me even iets van hen vandaan. Zodra ik merk dat de boys niks in de smiezen hebben ren ik terug en ga ik met hun staarten spelen en dan kijken ze heel verbaasd. Lachen.
Verder ben ik goed in verslepen van muisjes. Loop er de hele kamer mee rond. Je kunt een poging wagen om mij aan te leren je pantoffels te brengen, maar succes is niet gegarandeerd.
Ben ietsjepietsje verlegen, maar dan trekt wel bij.Ben kei lief!
Ik ben Milan en alles wat mijn zus zei over dat spelen kun je met een korrel zout nemen. Ik ken die truukjes wel van dat zielig doen, maar doe gewoon alsof ik het nooit snap. Ik ben een kleine wervelwind en mijn conditie is dan ook TOP. Mijn broer, zus en ik zijn altijd samen te vinden, behalve als ik even heel erg veel zin heb ik lekker knuffelen. Dan wil ik in je nek liggen, op schoot, en overal waar ik me maar tussen kan wurmen. Aandacht! Spinconcerten zijn mij niet vreemd, kan er een hele zaal mee vullen, hele goeie relaxtherapie voor jou, want niets is zo kalmerend dan mijn oorverdovend gespin 🙂
Ik ben Morris en hou een strakke dagindeling erop na: Wakker worden, eten, spelen, flink spelen met broer en zus, propjes papier zoeken, met jou knuffelen en dan weer slapen. Druk dagje, maar geeft me altijd zo'n voldaan gevoel. Zodra het grote wezen mijn naam roept, dan trippel ik zo snel mogelijk de trap af, dan is het me-time. Maar ik hou Milou en Milan wel goed in de gaten, want ik ben het allerliefste in hun buurt. We lachen wat af met ons drie en we zijn een perfecte eenheid. Beetje Kwik, Kwek en Kwak gevoel.
Wij zullen jouw huis vol warmte vullen en elk gevoel van verdriet of eenzaamheid zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wij zijn er dan nl. voor jou! Bofkont.
Dusss, wij zoeken een plek waar we samen oud mogen worden en waar we onze acrobatiek mogen tonen in een gezellige huiskamer. Hapjes achteraf worden zeer op prijs gesteld.
Nou doeiiii!


Mila wordt enkel samengeplaatst met zijn zusje, Milou en broertje Morris!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg