Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In SEPTEMBER 2017 hebben 27 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 21-09-2017
Seppe
111

“6” , zes, six…Zoveel ? Ja of het er nu 5 of 6 zijn…wij zien ze allemaal even graag J

Zijn wij zot ? Ja zot van katjes he en okay het was niet voorzien dat nummertje 6 maar dat was dan zonder  ”onze”  Seppe gerekend want ja hoor deze kleine rooie mag gewoon lekker gezellig bij ons blijven wonen.

Met Seppe hebben we trouwens 2 katjes voor de prijs van 1, want het is natuurlijk ook een beetje een specialleke.

Langs de ene kant heb jij blije, vrolijke speelse Seppe die het met alle katjes groot en klein goed kan vinden en met Nono, die 2 lijken wel broers, heel de dag door komt hij kusjes geven en slapen doet hij het liefst heel dicht bij jou.

Maar dan heb je ook nog die andere Seppe…dat kleine manneke heeft blijkbaar jammer genoeg zijn vreselijk avontuur in de motorkap van de auto waarin hij werd gevonden toch niet helemaal verwerkt L

Autorijden vindt hij vreselijk ! Zo’n angstig katje heb ik nog niet gezien.  Een ritje naar de dierenarts maakte duidelijk dat autorijden een hel is voor deze man. Van zo gauw je de motor start gaat hij vreselijk mauwen, het gaat door merg en been en begint hij als gek te graven in zijn mandje op zoek naar een uitweg.  Het is duidelijk …Seppe heeft een trauma opgelopen toen hij als kittentje van 6 weekjes oud werd gevonden L

De rest van het bezoek aan de dierenarts heeft hij doorgebracht verstopt in mijn jas en toen moesten we ook nog eens terug naar huis he…Zucht.

Maar eenmaal thuis…komt die andere Seppe weer terug… Hij voelt zich hier zo goed en helemaal thuis…dus ja, wie zijn wij om hem dit weer af te nemen J

Eentje meer of minder…Seppe happy…we happy !!!

Welkom thuis rosse !

xxx

Geplaatst op 21-09-2017
Arie
BK

Deze knuffelige jongeman namen we over van onze collega's van Helga's Poezenhuisje.


Later meer gegevens.

Geplaatst op 20-09-2017
Binky
108

Dit kitten werd in het holst van de nacht in slechte conditie gevonden.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 16-09-2017
Verona en Vicenza
104

Mama Firenze en haar kindjes Vittoria, Vicenza en Verona werden op een industrieterrein langs de weg in een gracht gevonden. Een dumpactie?

Later meer gegevens.

Geplaatst op 16-09-2017
Vicenza en Verona
104

Mama Firenze en haar kindjes Vittoria, Vicenza en Verona werden op een industrieterrein langs de weg in een gracht gevonden. Een dumpactie?

Later meer gegevens.

Geplaatst op 16-09-2017
Kitty
CS

Dit kitten werd door de meldster in haar tuin aangetroffen.

Hallo allemaal.
 
Ik ben Kitty een spontane, speelse, lieve meid van 4 maanden.
Achter een balletje aanhollen is mijn favoriete bezigheid maar krabpalen beklimmen en ander speelgoed ontdekken is ook een passie van me. Tegen niemand zeggen, maar ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig en niet snel bang. Ik durf zelfs langs de hond te liggen en met grotere kinderen speel ik ook heel graag.
En na al het spelen wil ik het liefst gezellig op de bank of op je schoot met je knuffelen. Ik vind het zalig om achter mijn oortjes, over mijn kopje, och eigenlijk over mijn hele lijfje gestreeld te worden.
Kortom ik ben een heel lief schatje. Tot de volgende keer. Daaaag

Geplaatst op 16-09-2017
Mitsy
CS

Later meer gegevens.

Geplaatst op 14-09-2017
Jillz
116

De hond van de meldster was met dit kitten komen aanlopen.

 

Later meer gegevens.

Geplaatst op 13-09-2017
Diede
VV

Hou je schrap!

Ik ben het Diede... het veelbesproken poezenmeisje. Ik snap dat er mensen zijn die zeggen: " Ach gossie, die is zielig." Daarom wil ik er graag over praten,  zodat je daarna met een glimlach kan zeggen: " Nee, eigenlijk ben je helemaal niet zielig."
Mensen die zeggen dat ik beter een spuitje kan krijgen hoeven niet te reageren, daar kan ik niet zoveel mee. Kan ik zelfs chagrijnig van worden en dat wil ik niet! Ik ben blij!
Goed. Laat ik eens beginnen.
Ik heb cerebellaire ataxie. Yep. Ik heb een afwijking in mijn kleine hersentjes en die geven de signalen een beetje stom door aan mijn spieren. Die kleine eigenwijze hersentjes hebben geen zin om te luisteren naar goede raad. Dan moeten ze het ook zelf maar weten, ik wiebelwabbel wel vrolijk door het leven, kan mij het schelen. Ik ben ook zo geboren, mijn moeder noemde me liefkozend altijd haar 'bijzondere meisje'.
Het was wel effe heel naar toen ik zwanger werd ( we hadden geen geld voor voorbehoedsmiddelen). Maar liefst 3 nestjes kreeg ik, waarvan ik er geen enkele heb kunnen redden.
Ik heb gesmeekt om sterilisatie, uiteindelijk hebben ze er een slotje op gezet. Jieppieeee.
In mijn wereld kan ik alles. Niemand hoeft mij te helpen met eten, drinken of naar de plee gaan. Ben niet hulpbehoevend hey!
Ik ben van de kronkelpaden, ik ga nooit rechtlijnig door het leven. Ik laat het gebeuren en bedenk voor elke hindernis een ludieke oplossing.
Je hoeft met mij geen wedstrijdje hardlopen te doen, ik laat jou winnen. Ik zal altijd jouw aanrecht met rust laten, gewoon... omdat ik van je hou.  Wees niet bang dat ik je bloempotten op de vensterbank omver zwier, ik heb respect voor alles wat leeft.
Oke, ik kan niet springen, maar dat is ons geheimpje.
Ik heb trouwens een vriendinnetje en ze heet Grisou! Ze is keilief voor mij en bewaakt mij tegen alle nare invloeden buitenaf. Ik zeg haar vaker: 'Maar Grisoutje, hier is iedereen lief en weet je? Als ik bots, laat me gewoon botsen, ik heb een ingebouwde airbag'. Grisou is een kattenkat, niemand kan haar aanraken, maar ze is zoooo leuk zeg ik je! Altijd vrolijk, mensen mogen gerust in haar buurt komen hoor.
Ik wil graag met Grisou geplaatst worden om alles nog ingewikkelder te maken. Tot nu toe hebben we elkaar een beetje nodig, snap je?
Ik zoek een huisje waar ik in mijn wereld mag leven. Ik wil je ook meenemen in die wereld als je daar open voor staat? Niet omdat ik zielig ben, maar omdat het een Wonderlijke ervaring is x

Geplaatst op 12-09-2017
Nora
124

Deze bange kittens namen we over van een kleinschalige kattenopvang.

Hoi iedereen,

Mijn naam is Nora en samen met mijn zusje zit ik al een ruime tijd in de opvang. Zo een 7 maand geleden werd ik van straat geplukt en ik moet zeggen dat het best een diepe indruk heeft nagelaten. Ik was toen volledig van m’n melk en wist niet meer wie of wat te vertrouwen was.

Gelukkig kreeg ik bij mijn opvangmama alle tijd om me rustig te ontplooien en tot mezelf te komen. Zij heeft ondertussen de sleutel gevonden tot mijn hart, ja…. willen jullie ook dat geheim weten? Ja, toch!

Nou, heel simpel...snoepjes! En graag, heel, veel snoepjes! Naast een snoepkont, heb ik me ook helemaal ontpopt tot knuffelkont! Ik hou ervan om op m’n hoofdje gekriebeld te worden, dan leg ik me zelfs neer en kunnen we gezellig gaan spelen met een pluimpje of een muisje!

Ondanks dat ik het hier best naar m’n zin heb, moet ik toch op zoek naar een nieuwe thuis, zo een “gouden mandje”.

Dus als jij ook een engelengeduld hebt, veel snoepjes standaard in je zak hebt zitten en misschien zelfs een vriendje voor mij, dan ben ik vast en zeker een bofkont om bij jou te komen wonen! Nu ja, als ik alleen ook vertroeteld kan worden, vind ik dat ook prima!

 
Hopelijk tot snel!

Liefs,

Nora

Geplaatst op 12-09-2017
Gertje
20

Deze kittens werden uit een zeer schrijnende situatie weggehaald.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 10-09-2017
Morgan
114

Mooie, lieve Morgan,

 

Een aantal weken geleden kreeg ik een foto van jou toegestuurd. Een katje zat heel alleen op een parking van een industrie terrein. Ik zag je starende oogjes. Kijkend in het niets. Een mengeling van honger en niet weten wat  te doen. Je was nog zo jong, hooguit 3 maandjes. Hoe kom je daar zo alleen?

Uiteraard was je welkom hier. De vangkooi werd uitgezet en gelukkig liep jij daar gauw in! Hier zat je veilig. Gezellig me leeftijdgenootjes.  Je kon een en drinken wanneer je maar wilde.

Gelukkig zagen we jou al snel veranderen in een katje dat gerust was. Da lekker lag te chillen in een mandje of op bed. Je oogjes  spraken geen wanhoop meer maar zin in avontuur.

Vandaag begin je opnieuw aan zo een avontuur. Je gaat naar je eigen plekje, je gouden mandje!

Daar wacht nog een kater om kennis te maken me jou. En hele lieve mensen die jou graag alle aandacht en liefde geven die jij zo verdiend.

Laat het je goed gaan lieve Morgan!

Je blijft voor altijd in mijn hart!

 

Knuffel van je opvangmama.

Geplaatst op 10-09-2017
Vittoria
104

Mama Firenze en haar kindjes Vittoria, Vicenza en Verona werden op een industrieterrein langs de weg in een gracht gevonden. Een dumpactie?

Later meer gegevens.

Geplaatst op 10-09-2017
Scratchy
116

Later meer gegevens.

Geplaatst op 09-09-2017
Genji
117

Dit kitten was van een hooizolder gevallen.

    Naam: GENJI
·         Kleur haar: Zwart met heeeel veel glans
·         Kleur ogen: Amber
·         Voor dit gerecht kun je mij wakker maken: Natvoer! En kipfilet
·         Hier ben ik heel goed in: Om in 2 sec in de top van de krabpaal te klimmen
·         Bijna niemand weet dat: Ik witte snorharen heb
·         Mijn ultieme droom: Een Forever Home
·         De beste manier om het weekend te beginnen: Lekker chillen op de schoot van mijn pleegmama
·         Mijn grootste uitdaging ooit: Hoe win ik met “worstelen” van de grote katten des huizes.
·         Dit heb ik het laatst gegoogled: : Hoe vang ik een vlieg
·         De beste uitvinding ooit: DE Mens, (die eten geeft 😉)
·         Dit zal ik in huis halen als je langs komt: Mijn charmes
 
Voor Geni  Van: je Pleegmama
 
·         Mijn leukste herinnering aan jou: Dat je van een bang klein kitten die zich verstopte onder de bank, naar een vrolijk mooi sociaal kitten bent gegroeid. Die enorme stappen heeft gemaakt!
·         Dit ben jij in drie woorden: Vrolijk, Speels, Verlegen
·         Mijn tip voor een gelukkig leven: Gewoon Genji blijven, je bent One of a kind
 
Wat ik je nog wil zeggen:
Lieve mooie Genji,
 
Je kwam bij ons binnen als een katje wat flink onder de indruk was. Logisch je was net van de hooizolder gevallen en een hele lieve mevrouw die je gevonden had, deed meteen bellen met zwerfkat. Daar blijven op de boerderijf was geen goede optie. Ik stapte meteen in de auto en ben je komen ophalen. Tijdens de terugrit heb ik mogen genieten van je prachtige vocale geluiden .Na een paar dagen met veel geduld en knuffels voelde je de veiligheid bij ons en je kwam los…… Je maakt vrolijke sprongentjes en daarbij de allerliefste en schattigste geluiden. Als mensen bij ons over de vloer komen, kijk je de kat uit de boom. Spannend, wie is dat, welke geur hebben ze bij zich. Je hebt de tijd nodig om bij nieuwe mensen de ware ik te laten zien. Een poezen vriend gun ik je van harte, want je bent  gek op onze eigen katten vooral Jill. Een forever home, een heerlijk warm nestje dat gun ik jou mijn kleine vriend. Ook al zit ik met tranen in mijn ogen dit verhaaltje te schrijven, je bent zover jongen!. Let;s do this….. samen gaan we op zoek naar een  perfecte “match”
Dikke kus, Je pleegmama

Geplaatst op 09-09-2017
Itchy
116

Later meer gegevens.

Geplaatst op 09-09-2017
Mees
37

Och lieve Mees. Toen we jou gingen ophalen op 18 mei. Je was 6 weken oud, geboren in een afgelegen schuurtje en had nog nooit mensen gezien. Wat was je bang toen je in de vangkooi zat. Je zat onder de vlooien. Wij dachten dat we jullie wel zo tam zouden hebben. De 3 oudere kittens gaven al het goede voorbeeld. Maar die angst was niet zo gemakkelijk weg te nemen. Het lukte wel al snel om je draai te vinden bij ons in huis. Samen met alle kittens werd er naar hartenlust gespeeld en moeder Tofje verzorgde jullie als haar eigen kindjes. Jij was het meest bedeesde poesje van het stel met het zachtste karakter.... nu is het tijd voor een nieuwe stap. Tijd om los te weken van je veilige groepje en vol vertrouwen verder toe te groeien naar de mensen. En een beter plekje hiervoor hadden ze niet kunnen vinden! Je zult dol zijn op je nieuwe baasje! Zij zal je de tijd geven die je nodig hebt. Je krijgt er nieuwe vriendjes bij en kunt lekker de natuur in.
We zullen je missen!

Geplaatst op 09-09-2017
Chanel
36

Deze kittens werden uit een zeer schrijnende situatie weggehaald.
 

Hi there,
 

Ik ben Chanel en zoals je kunt zien ben ik een echte beauty.  Ik pronk graag met mijn “looks” maar speel en ravot ook graag met de hele bende hier in huis.
Als ik aan het spelen ben dan ben ik helemaal in mijn element, heerlijk!. Mensen vind ik ook leuk maar ben toch nog een beetje verlegen. Ik durf nog niet zo goed
uit mezelf op ze af te stappen. Een beetje het Calimero gevoel weet je….Als ze een beetje meehelpen en me oppakken dan vind ik die aaitjes en knuffels erg fijn en laat mijn ronkertje dan ook graag horen dus
dat komt helemaal goed! Dus wil je mijn “looks” en mijn “skills” komen bewonderen dan moet je maar snel eens komen kijken.
 

Byebye, Chanel

Geplaatst op 08-09-2017
Gijsje
36

Deze kittens werden uit een zeer schrijnende situatie weggehaald.

Joehoe, zijn er mensen in de buurt? Joehoe??? Ik ben Gijsje en gek op mensen. Als mijn opvangmama in de buurt komt ga ik al spinnen rrrrrrrrrrr gaat mijn motortje de hele dag! Knuffelen, heel veel knuffelen dat is echt mijn ding!

Kom jij mij snel aaien?

Liefs,
Gijsje

Geplaatst op 08-09-2017
Coco
36

Deze kittens werden uit een zeer schrijnende situatie weggehaald.

Hallo,

Ik ben mooie Coco, een echt fotomodel want ik blijf altijd netjes zitten als ze foto's van mij maken. Ik poets mijn velletje dan goed want ik moet er natuurlijk wel goed op staan.
Ik ben een lief en sociaal katje en ben gek op andere katjes en mensen.
Kom jij mij ophalen zodat we samen kunnen spelen?

Liefs,
Coco

Geplaatst op 07-09-2017
Knuf
VV

Miaaauw,
 
Jup, aan dit geluidje zal je horen dat ik het ben. Wie ik ben? Sorry.. ik ben wat verstrooid.. eventjes vertellen wie ik ben.
 
Mijn naam is Knuf en ik heb die naam niet zomaar gekregen. Ik vind het namelijk heel gezellig om rond je te komen draaien voor knufjes. Ik heb een iets korter staartje dan mijn kattenvriendjes, maar de verzorgers zeiden me dat dat best leuk is. Dat dat me siert.
 
Ook heb ik een heel pientere 'miaaauw'-techniek om je aandacht te trekken. Het werkt hoor! Maar hé, ik ga je hier nog niet al mijn charmes uitleggen, want je moet nieuwsgierig zijn om naar me te komen kijken. Want ik wens dat je komt, eventjes knuffen en een beetje bijkletsen.
 
Mijn agenda heeft nog veel lege plekjes, maar vraag toch maar eventjes aan de verzorgers wanneer het voor hen het beste past.
 
Ik zal een zwarte pels dragen en naar je miauwen. Hoe herken ik jou? 
 
Dikke knuf,
Knuf.
Geplaatst op 07-09-2017
Lientje
100

Later meer gegevens.

Geplaatst op 05-09-2017
Minoes
117

Dit kitten werd gevonden door 2 kinderen. De moederpoes was nergens te bekennen.

  Naam: Minoes
·         Kleur haar: Wit , met een klein beetje grijs op mijn hoofd.
·         Kleur ogen: Grijs
·         Voor dit gerecht kun je mij wakker maken: Natvoer, Vis en Kipfilet
·         Hier ben ik heel goed in: Om alle bordjes helemaal leeg te eten.
·         Bijna niemand weet dat: Ik tot 9 weken oud,  alleen (melk)pap at
·         Mijn ultieme droom: Bij ieder mauw, eten krijgen
·         De beste manier om het weekend te beginnen:  lekker chillen op de bank
·         Mijn grootste uitdaging ooit: Winnen met stoeien van mijn pleegbroer, Genji
·         Dit heb ik het laatst gegoogled: : Hoe blijf ik mooi wit
·         De beste uitvinding ooit: DE Mens, (die eten geeft 😉)
·         Dit zal ik in huis halen als je langs komt: Mijn charmes
 
Voor Minoes  Van: je Pleegmama
 
·         Mijn leukste herinnering aan jou: Dat je een afkeer had voor natvoer, vlees vond je walgelijk. Melk en pap dat was het en niets anders….
·         Dit ben jij in drie woorden: Pittig, lief, mooi
·         Mijn tip voor een gelukkig leven: Blijf gewoon lekker jezelf Minoes, heerlijk eigenwijs meisje maar oooh zo lief
 
Wat ik je nog wil zeggen:
Lieve mooie Minoes
 
Je was eerst in de opvang bij een andere pleegmama. Wegens omstandigheden kwam je bij ons in de opvang samen met Willy en Maya. Klein wit muisje noemde ik je meteen. Een pittig meisje die precies weet wat ze wilt ( en niet).  Zo was je verzot op je melkpapje en was dan ook hoog verontwaardigd toen ik jou vlees papje ging voorzetten. Die blik, hoe haalde ik het in mijn hoofd !!!! Kan je je niet meer voorstellen hé Nousje. Nu ben je gek op vlees, het liefst de hele dag door. Je bent ook een ontzettende tuttel schoot kat, incl een giga spinconcert. Voor jou gaan we op zoek naar een gouden mandje, want dat heb je meer dan verdiend lieverd.
Jou loslaten is niet makkelijk, maar Hey nousje je zit in mijn hart en daar ga je niet meer weg .xxx
 
Dikke kus, Je pleegmama

Geplaatst op 03-09-2017
Grisette
104

Grisette is een zwervertje dat door de meldster werd verzorgd. Ondanks de poezenpil werd ze toch zwanger. Omdat de meldster bang was dat ze niet de juiste zorg kon geven aan een bang moedertje met kittens mocht Grisette haar kindjes in ons gastgezin grootbrengen en nu zoekt ze zelf een goede thuis.

 

Hallo?

Oei ben jij een nieuw mens? Dat ik nog niet ken? En moet ik me aan jou voorstellen? Dat vind ik nog wel een beetje spannend hoor! Maar ik zal mijn best doen!

Toen ik in dit huis mocht komen wonen zat mijn buik vol met kindjes. Zij zijn inmiddels al uitgevlogen. Ik vond mensen maar akelig, maar mijn opvangmama heeft heel goed geholpen met mijn kindjes en ik ging haar steeds meer vertrouwen. Zij kan heel goed aaien en dat vind ik heel fijn! Als ze door het huis loopt moet ik haar nog wel een beetje in de gaten houden, maar als ze blijft staan en haar hand uitsteekt sprint ik erheen om geaaid te worden en dan weet ik van gekkigheid niet hoe ik me moet draaien!
En 's avonds, als ze in de zetel gaat zitten met haar eigen katten, dan ben ik er als de kippen bij om erbij te gaan liggen en nog meer knuffels te halen.

Ik kan het trouwens heel goed vinden met de andere katten hier, ik ben dol op soortgenootjes, benader ze allemaal heel vrolijk en sluit er heel gemakkelijk vriendschap mee. Nu mijn kittens weg zijn ben ik zelf ook weer een enorme speelvogel geworden, ik hoor mijn opvangmens geregeld lachen om de gekke capriolen die ik uithaal.

Ik zoek een huisje waar minstens 1 andere volwassen kat aanwezig is waar ik vriendschap mee mag sluiten en waar de mensen begrijpen dat ik in het begin een beetje tijd ga nodig hebben om aan de nieuwe situatie en mensen te wennen. Mensen die het leuk vinden om mij te zien openbloeien, mij uitdagen om spelletjes te spelen en waar ik 's avonds lekker bij in de zetel mag komen liggen om veel geaaid te worden!

Kom je snel eens kennismaken met mij?

Liefs, Grisette

Geplaatst op 02-09-2017
Niala
116

Dit poesje zat met ernstige wondes aan haar pootjes opgesloten in een tuinhuis.

Hey Pssst...zie je ons?
Wij zijn samen heel speciaal...
Waarom?
Nou ik,Niala, heb tijd nodig om aan je te wennen.
In het begin ben ik heel bang voor je, maar als ik je eenmaal ken, ben ik de grootste knuffel die je maar kan wensen.
Ook heb ik een kleine handicap.
Ik loop mank met mijn achterpootje, als ik heel rustig loop zie je het niet, maar als ik druk speel dan zie je het heel goed.
Mijn heupkop hebben ze weg moeten halen omdat die ziek was.


Ho eens even... ik ben Safari en ik ben helemaal niet bang ik durf heel dicht bij je te komen mits je iets lekkers hebt.
Je kunt mij niet alltijd aaien, alleen als ik in zennn modus ben!
Oppakken laat ik me nog niet doen, je mag een poging doen natuurlijk!
Oh, ik heb ook een handicapje, ik mis een achter teentje.
Maar zo ver ik me kan herinneren is die er nooit geweest...dus tja.
Ik kan er ook gewoon alles mee hoor, rennen, springen, klimmen en natuurlijk heel veel spelen met mijn maatje Niala!

Wij zoeken samen een gouden mandje in een huisje waar het niet al te hectisch is.  Niala vind dat maar niks en Safari heeft daar geen problemen mee.
Zie jij door onze kleine handicapjes heen wat voor lieverds wij eigenlijk zijn?
Durf jij de stap te nemen om ons een gouden toekomst te geven?
Neem dan snel contact op met de kattenbemiddeling dan kunnen we misschien snel eens langs je af strompelen.

Geplaatst op 02-09-2017
Safari
116

Deze 3 halfwasjes zaten al tijden bij de melder in de tuin en waren van niemand.

Hey Pssst...zie je ons?
Wij zijn samen heel speciaal...
Waarom?
Nou ik,Niala, heb tijd nodig om aan je te wennen.
In het begin ben ik heel bang voor je, maar als ik je eenmaal ken, ben ik de grootste knuffel die je maar kan wensen.
Ook heb ik een kleine handicap.
Ik loop mank met mijn achterpootje, als ik heel rustig loop zie je het niet, maar als ik druk speel dan zie je het heel goed.
Mijn heupkop hebben ze weg moeten halen omdat die ziek was.


Ho eens even... ik ben Safari en ik ben helemaal niet bang ik durf heel dicht bij je te komen mits je iets lekkers hebt.
Je kunt mij niet alltijd aaien, alleen als ik in zennn modus ben!
Oppakken laat ik me nog niet doen, je mag een poging doen natuurlijk!
Oh, ik heb ook een handicapje, ik mis een achter teentje.
Maar zo ver ik me kan herinneren is die er nooit geweest...dus tja.
Ik kan er ook gewoon alles mee hoor, rennen, springen, klimmen en natuurlijk heel veel spelen met mijn maatje Niala!

Wij zoeken samen een gouden mandje in een huisje waar het niet al te hectisch is.  Niala vind dat maar niks en Safari heeft daar geen problemen mee.
Zie jij door onze kleine handicapjes heen wat voor lieverds wij eigenlijk zijn?
Durf jij de stap te nemen om ons een gouden toekomst te geven?
Neem dan snel contact op met de kattenbemiddeling dan kunnen we misschien snel eens langs je af strompelen.

Geplaatst op 02-09-2017
Mumble
27

De meldster stond met dit totaal verzwakte kitten bij een van onze gastgezinnen voor de deur.

Later meer gegevens.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg