Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Reservering katje


Volg ons op Facebook

U wilt een kitten onder de 9 weken reserveren?
Dat kan.
U belt naar onze kattenbemiddeling en geeft aan welk katje uw voorkeur heeft.
Er wordt uitsluitend gereserveerd, wanneer u persoonlijk naar het katje komt kijken. Wij reserveren niet op afstand. Dit heeft een bepaalde reden: we vinden het heel belangrijk dat er eerst een persoonlijk contact is geweest tussen u, de opvangouder en het katje. Aan de telefoon is het moeilijk inschatten of degene met interesse daadwerkelijk serieus is. Het is gevaarlijk om  zonder-het-katje-gezien-te-hebben, te reserveren. Dit zal nooit onze insteek worden.
Indien u het katje reserveert, houdt er dan rekening mee dat de plaatsing een feit zal zijn wanneer het  9 weken en twee dagen oud is. Waarom die twee dagen? De vaccinatie vindt plaats op 8 weken leeftijd en er kan soms een reactie komen op deze spuit. Op deze manier kunnen we het katje nog eventjes verder ondersteunen. 
Daarna zal de plaatsing een feit zijn, we houden onze katjes niet langer in de opvang dan strikt noodzakelijk. Redenen om een katje pas later op te halen ( bv. u reserveert een 4 weken oude kitten en wilt het diertje pas ophalen op 9 weken leeftijd)  bijv. door een verhuizing, een examen, drukte, omdat het u gewoon 'beter uitkomt',  zijn voor ons GEEN  redenen om het katje niet op te halen. 

 
Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg