Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Welkom


Volg ons op Facebook

 

Op de Nederlandse afschriften zien wij geen adresgegevens meer. Indien jij onze Kattenkrabbel wilt ontvangen? Stuur ons dat even een mailtje: [email protected]Bedankt!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het is zover! De eerste veiling voor Vzw Zwerfkat in nood II staat op zijn pootjes!

Iets nieuws aan de muur hangen èn tegelijk de zwerfkatjes helpen? Dat kan nu gezellig vanuit de zetel. Neem eens een kijkje bij onze 24 kunstwerkjes die we gedoneerd kregen van creatieve mensen met een warm hart.
De liefhebbers van kunstwerkjes zullen ook snel zien dat we met kleine prijsjes starten, dus hier kunnen echte koopjes gedaan worden!
De veiling loopt t/m zondag 16 juli 20u. De opbrengst gaat 100% naar de verzorging van de katjes van Zwerfkat in Nood.

Hier kan je alles bekijken:
www.facebook.com/groups/141475233086175

Help jij ons aan kittenvoer?

Lieve mensen, straks barst het kittenseizoen los! Piepkleine moederloze kittens schreeuwend om hulp. Tientallen nestjes met de meest uiteenlopende schrijnende achtergronden.
De couveuses worden gereed gemaakt, nieuwe zuigflesjes aangekocht, de warmtelampen worden geteld en de voer voorraad wordt bekeken.
Ons kittenvoer vliegt er straks weer doorheen, en we vroegen ons af of jij het misschien leuk vond, om een klein mondje te voeden?

We willen het jullie lekker makkelijk maken! Nee hoor, geen ritje naar de winkel en dan ook nog de spullen moeten opsturen? Nee, gewoon lekker vanuit je stoel bestellen op Zooplus!
Oh, trouwens, als je op de banner van de Zooplus klikt op onze website, dan ontvangt Zwerfkat in Nood een percentage van hetgeen dat jij op deze site uitgeeft!
We hebben vooral natvoer junior nodig. Maakt niet uit welk merk, als het maar geschikt is voor onze allerjongste spruiten
Bovenaan deze pagina, vind je een zooplusbanner. Klik erop, en doe je boodschapjes zoals je altijd gewend bent. That's it.

Je kunt het adres van ons kattenasiel Villa Vagebond opgeven, dan maken wij later een mooie foto van jouw cadeautje en zullen we dit op ons Facebook tonen!

Adres: Villa Vagebond, Waaierhofstraat 36A, 3680 Maaseik.

Heel heel hartelijk dank namens onze kleine spinnertjes, samen maken we het verschil!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg