Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Silva valt onder onze Speciale Zorg Katten. Silva heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Silva op afstand adopteren.

Silva Kater 17 jaar

>

Deze kater werd al een tijdje gevoerd door de melder, maar de buren waren boos dat ze een wilde kat voerde en ook de huisbaas was er niet blij mee.
 

Hallo allemaal,
Ik dacht, laat maar weer eens wat van me horen want ja ... een echte koning moet zo nu en dan toch wel zijn onderdanen toespreken. 
Nou daar ga ik dan!
Ik ben nog steeds op zoek naar mijn eigen kasteel, nou ja een huisje is ook al goed hoor. Maar ik verwacht natuurlijk wel dat ik personeel in dienst heb want ik heb belangrijkere zaken aan mijn mooie hoofdje en zeg nu zelf, ik mag er echt wel wezen!
Verder verwacht ik dat er op mijn wenken bediend word, want ik ben wel een beetje speciaal omdat ik 2x per dag een insulinespuitje nodig heb. Ze zeggen namelijk dat ik een diabetespatiënt ben pfff. Maar daar doe ik helemaal niet moeilijk over zolang ik dat heerlijke eten voorgeschoteld krijg, mmm dat is wel lekker. Als ik de kans krijg wil ik het ook nog wel zelf uit de koelkast halen want zodra de deur open gaat sta ik er met mijn neus bovenop.
Overigens vind ik het gezellig als mijn personeel thuis is, dan kan ik ze lekker overal volgen en tegen ze vertellen, dat doe ik graag. Lekker kroelen en spinnen kan ik als de beste, genieten is dat. Luieren behoort uiteraard tot een van mijn grootste hobby's. 
Nou ik ga me nu maar weer eens met andere zaken bezig houden en wie weet mag jij binnenkort bij mij op audiëntie komen. 
Hoogachtend,
Koning Silva


 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Bijzonderheden: Silva is suikerpatiënt

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg