Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jules en Luca Poes 9 jaar

>

Deze kittens werden gevangen op een bungalowpark.

Hallo allemaal, ik ben Jules. Er werd me gevraagd een verhaaltje over mezelf te vertellen, mijzelf in de spotlight zetten. Nu vroeg ik nog, moet dat, ik hou niet zo van die spotlight, maar mijn opvangmama vroeg mij toch iets te vertellen. Nu dan, ik ben Jules, een grijs muisje van een jaar en een beetje oud. Vorig jaar ben ik hier komen wonen, grote stap, van een bungalowpark naar een echt huis. En eng dat ik dat vond! Zomaar ineens van die enge gezichten voor je neus, handen erbij... Niks voor mij kan ik u vertellen. Na een tijdje lieten ze me hier los in huis, en al gauw had ik m’n plekje gevonden; onder de kast, om alles te bestuderen. Dat was toen, nu leer ik beetje bij beetje dat jullie mensen niet zo heel eng zijn en heb ik mijn plekje onder de kast verlaten voor een plekje op een lekker kussen of op de bank. Aaien vind ik nog eng hoor, maar ik durf wel al aan tafel te komen zitten als je eet, op de bank te komen liggen, op m’n kussen te blijven liggen als je langsloopt. En stiekem, heel stiekem he, niet verder vertellen; als je ’s nachts in bed ligt, kom ik voorzichtig bij je kijken! Het belangrijkste is dat je geduld met mij hebt, langzaam kruip ik dan uit m’n schulpje! Ik heb nu hier wel ook tijd om hobby’s te ontwikkelen, dat was in het bungalowpark wel anders. Ik houd van oranje-speelmuisjes voetbal, de krabpaal-klimaton en wie-het-langst-op-de-vensterbank-in-de-zon-kan-zitten wedstrijden. Daarnaast knuffel ik heel graag met mijn zusje, lieve Luca. Samen op ons kussen voel ik mij echt op m’n gemak en hoor je me spinnen. U snapt dan ook dat ik het allerliefste samen met haar zou verhuizen. Verder hou ik niet zo van kleine kindjes en drukke hondjes, die drukte vind ik nog moeilijk te begrijpen. Grote kinderen bestudeer ik graag, maar wel nog van een afstandje.

Voor ik het vergeet, nog een belangrijk ding: ik ben een beetje  chronisch verkouden, af en toe snotter ik de hele boel bij elkaar, niet altijd hoor, maar soms wel. Nu hoor ik u denken, oh, dat is lastig, dan moet ik dat raam wel heel vaak poetsen, maar het is ook superhandig, ik heb ingebouwde gps! U roept; ik snuif en zo weet je direct waar ik uithang!   

Zo, dat was lang genoeg spotlight voor mij, misschien kunt u Luca nog even vragen?

Lieve groetjes,

Jules



Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg