Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Civet Poes 10 maanden


Deze halfwasjes werden gedumpt.

Mijn naam is Civet. Ik ben nog maar een half jaartje, maar ben al een echt straatvechtertje geweest. Samen met mijn zusje Bo en nog een derde katje zijn we zomaar ergens achtergelaten. Niet echt leuk, want het viel niet mee om eten te vinden en het regende soms heel hard. Gelukkig hebben we van een lieve mevrouw een paar weken eten gekregen, anders was het misschien niet zo goed met ons afgelopen! Die mevrouw heeft mijn zusje Bo en mij gevangen en aan iemand meegegeven. Ons andere familielid ging ervandoor toen we gevangen werden. Ik heb gehoord dat die nu bij iemand anders woont. Bo en ik mochten binnen wonen en we kregen de hele dag genoeg te eten! Ik was zó moe dat ik na het eten meteen in slaap viel. Maar wat een jeuk had ik zeg... En maar krabben en wassen. Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik voel me inmiddels een stuk fijner. Geen gekriebel meer, behalve dan van een mevrouw die ons eten geeft. Maar dat vind ik eigenlijk best fijn gekriebel. Ik ga dan lekker op mijn rug liggen en dan kietelt ze over mijn buik, haha! En af en toe Bo plagen, da´s ook hartstikke leuk! Of voor het raam kijken wat er allemaal buiten gebeurt. Daar zitten vogeltjes. Ik ga nu weer fijn aan mijn krabpaal hangen en dan een tukje doen. Welterusten!   


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg