Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Wolleke valt onder onze aids positieve katten. Wolleke heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Wolleke op afstand adopteren.

Wolleke Kater 8 jaar


Tijdens kerstmis

Met kerst mochten we een nieuwe bewoner ontvangen in onze unieke aidskattenopvang 'Buddy Kat'. Jawel, ook tijdens kerstmis moet er gewerkt worden :
Wolleke is zijn naam. Deze allerliefste kater komt helemaal uit Belsele ( Oost-Vlaanderen). Hij zag er toen niet goed uit, ook zijn bekje was een ravage. Gelukkig heeft de dierenarts dit alvast aangepakt.
Helaas bleek hij na een dubbele check, aidspositief te zijn. Uiteraard is dat geen doodsvonnis voor Wolleke, onze man ziet er helemaal niet verkeerd uit en ohhhh hij is lief!!! Hij vertoont soms wel apart gedrag. Hij kan soms helemaal in elkaar duiken als je over zijn koppetje wil aaien. Gekkie, er gebeurt helemaal niets hoor!
Wolleke is een heel sociaal diertje. Lief naar andere katjes en zeer lief naar ons mensen. Kom er maar gezellig bij jongen! We gaan er weer een mooie tijd van maken he


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg