Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lou Kater 6 jaar


​​​​Super fijn nieuws in poezenland  want ons Lou-ke mocht dit weekend zijn koffertje pakken.  En wat is daar nu zo extra leuk aan ?  Wel ons mooie manneke woont terug bij zijn zusje Pippa ! Hoe leuk is dat !

Pippa's baasje had tijdens haar adoptiebezoek al laten vallen dat hij ook 2 katjes wel zag zitten.  Alleen was het voor onze Lou nog een beetje te vroeg, hij vertoefde op dat moment nog veel in verstopland.  We vonden het beter nog even te wachten maar we hielden wel contact en Pippa's baasje vroeg met regelmaat van de klok naar een update over Lou.  Deze week hebben we dan de knoop doorgehakt, we kunnen en mochten deze mooie kans voor onze mooie zwarte panter niet aan ons voorbij laten gaan.  Lou werd vrijgegeven voor adoptie en nog dezelfde dag hing zijn toekomstig baasje al aan de telefoon voor een afspraakje.
Lou springt voorlopig nog niet op je schoot maar laat zich van op zijn slaapplekje zonder problemen aaien en soms mag je hem zelfs al eens oppakken, weliswaar met een klein stressmomentje voor ons manneke, hij krijgt er telkens spontaan een snotneusje van, dat ook weer plots verdwijnt wanneer hij 2 minuten later weer op zijn troon ligt.  Het is een specialleke hoor maar zo lief, zo zacht van karakter, een cutie die wanneer hij de kast waar het eten in staat hoort opengaan, super grappige geluidjes maakt.  Lou heeft altijd een hongerke. 

We weten dat ons manneke goed terechtkomt en net zoals zijn zusje Pippa alle tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe huisje en mensjes.  Pippa zal natuurlijk vanaf nu haar snoepjes moeten delen maar ook daar zijn we gerust in hoor, snoepjes en allerlei lekkers in overvloed daar.


Lieve Lou, kleine schattelou, gij jij nu maar heel hard genieten van de rest van je lui lekkere poezenleven samen met je zusje.  
Dikke knuffel voor jou en geef je zusje er ook ene 
liefs van je opvangmama's
xxx

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg