Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Loesje 122 Poes 18 jaar


Lieve Loesje, al maanden ren je hier rond, je kwam binnen met je zusje, twee kleine angstige kittentjes van 10 weken, binnen 3 dagen was je zusje geplaatst maar voor jou kwam maar niemand...
Ondertussen ben je hier zo gelukkig als een kat maar gelukkig kan zijn, met je twee vriendinnen Lola en Chloe, lekker de hele dag spelen, kopjes geven en elkaar wassen. Wie ben ik dan om jou dat geluk af te nemen. In het begin als ik thuis kwam keek je me aan met een blik van 'ah daar hebben we dat mens dat hier woont ook weer!' maar langzaam aan begon je mijn gezelschap toch wel op prijs te stellen en kwam je steeds vaker een aai en een knuffel halen en rende je al kwebbelend achter me aan. Nog steeds ben je af en toe een klein angstkipje,als de deurbel gaat lopen er twee naar de voordeur en jij schiet als een wervelwind naar boven onder het bed maar als je ziet dat die twee andere het allemaal niet eng vinden durf jij dicht bij hun in de buurt toch een kijkje te komen nemen. Ik kreeg het niet over mijn hart om jouw uit je vertrouwde omgeving en bij je twee beste vriendinnen weg te halen, dus je mag blijven lieve meid! Je mag hier gelukkig en oud worden en als de deurbel gaat je zo lang onder het bed verstoppen totdat jij het veilig genoeg vind om eronderuit te komen! Welkom lieve Loesepoes!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg