Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht


U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Joey Reu 17 jaar


Joey zat aan een veel te korte ketting in een vreselijke Libanese dierentuin. Gelukkig heeft hij het vertrouwen in de mens niet verlopen, het is echt een lieverd!

Hallo Lieve mensen,

Mijn naam is Joey.
Zoals jullie misschien al weten kom ik uit een dierentuin in Libanon. Gelukkig hebben ze me daar weggehaald en woon ik nu bij een gastgezin, waar ik eindelijk eens heerlijk wordt verwend. Ze hebben me gevraagd iets over mezelf te vertellen, zodat jullie een beetje weten hoe ik in elkaar  zit. Nou, daar gaan we dan.
Ten eerste moeten jullie weten dat ik echt een hele lieve aanhankelijke hond ben. Jullie zullen nu wel denken: jaja, dat zegt iedere hond over zichzelf.  Maar ik ben echt heel lief hoor! ! (Kom maar eens een kijkje nemen, dan kunnen jullie het  met eigen ogen zien;-)!) Ik heb graag aandacht van mijn baasjes, maar zij krijgen ook aandacht van mij. Als ze even zijn weggeweest en ik hoor dat ze thuiskomen, zit ik al bij de deur op hen  te wachten om ze te begroeten en ze te laten zien hoe blij ik ben dat ze er weer zijn. Ik hou heel erg van mensen en een aaitje en knuffel op z’n tijd, daar kan ik echt zoooo van genieten. Natuurlijk speel ook heel graag, met een balletje of wat dan ook en ik ben ook heel erg  dol op lekker een stukje buiten wandelen. Denk nu niet meteen dat ik een drukke hond ben want dat is niet zo. Ik kan ook heerlijk liggen dromen in mijn mandje of rustig in de tuin in het zonnetje liggen ;-)
Nog iets wat jullie moeten weten: sinds kort ga ik met mijn baasje naar “hondentraining”. Ik vind het echt superleuk wat ik daar allemaal leer! Mijn baasje is dan ook erg tevreden over mij, want ik leer best wel snel hoor!
Wat kan ik nog vertellen over mezelf….? Oh ja, hier in huis wonen nog 2 honden. Dat vind ik niet zo heel erg, maar ik zou toch het liefst bij een gezin mogen wonen waar geen andere honden aanwezig zijn. Het is niet zo dat ik iets tegen andere honden heb hoor. Als we gaan wandelen vind ik het helemaal niet erg om soortgenoten tegen te komen, ik loop dan gewoon braaf door. Maar in huis… ik heb eerlijk gezegd het liefst het rijk voor mij alleen. Ik heb het heel lang zonder aandacht en liefde moeten stellen, dus jullie begrijpen wel dat ik nu wel een beetje aandacht voor mij alleen wil, zonder dat ik dat met andere honden moet delen.
Nou, dat waren wel de belangrijkste dingen die jullie over me moeten weten, denk ik. Ik hoop echt dat er nu mensen zijn die mij zoooo leuk vinden dat ze me wel voor altijd in huis willen nemen en voor me willen zorgen. Ik beloof, jullie zullen er echt geen spijt van krijgen!! Ik wacht op  jullie telefoontje ;-))
Groetjes,
Joey


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Kan alleen zijn: Onbekend
Kan in auto: Onbekend

Bijzonderheden: Joey kan geen hele dagen alleen zijn!

Wilt u deze hond hebben? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een hond en u vindt hier de hond van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg