Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht


U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mikaela Teef 17 jaar

>

Mikaela werd hinkend gevonden in een buitenwijk van Beiroet. Haar stond hetzelfde te wachten als onze Tiffanials er geen opvang voor haar zou zijn; maanden en maanden in een kooi in Libanon zitten.  Gelukkig vonden we opvang voor haar en mocht ze mee naar Belgie komen. Mikaela heeft zeer waarschijnlijk eerder bij mensen gewoond.

Update Mikaela 12 mei:

Hoi,
 
Ik ben Mikaela maar mijn pleegmama noemt mij Mika. Ik ben een lieve meid van ongeveer 2 jaar.
Ik verblijf nu in België maar daarvoor woonde ik in de straten van Beiroet. Vergeleken met toen waan ik mij nu in het paradijs. Ik heb mij op korte tijd heel goed aangepast, tenminste dat zegt mijn pleegmama met veel trots tegen iedereen.
Ik ben heel goede maatjes met Macho, de Duitse herder die hier woont. Als ik andere honden op straat zie wil ik ook steeds kennismaken en trek ik wel eens aan de lijn.
Hier wonen ook twee katten en die vinden het heel plezant om mij uit te dagen als ik braaf op mijn kussen lig te slapen. Maar ik trek me er niets van aan hoor en blijf dan lekker liggen. Als er bezoek komt ben ik altijd héél blij. In het begin sprong ik altijd tegen de mensen op maar ondertussen heb ik begrepen dat ze dat toch niet zo leuk vinden en nu doe ik dat nog maar af en toe.
Ik vind het heerlijk als kinderen mij aaien en ben dan soms nog wel wat te onstuimig. Maar dat is enkel omdat ik al die aandacht héél leuk vind. Lang alleen zitten vind ik akelig en dan begin ik te blaffen. Wandelen vind ik het einde. Vooral als de vuilniszakken buiten staan. Ik ben nog niet vergeten dat ik ooit zelf voor mijn eten moest zorgen en als ik de kans zie bijt ik dan vlug een zak open.
 
Mijn pleegmama vindt dat ik nu wel klaar ben om geadopteerd te worden en zoekt nu voor mij een warme thuis waar ik de rest van mijn leven mag blijven. 

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Kan alleen zijn: Onbekend
Kan in auto: Onbekend

Wilt u deze hond hebben? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een hond en u vindt hier de hond van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg