Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Floris Kater 13 jaar

>

Pffff, dat is wel even slikken, nu mijn (kleine) ventje ook het huis heeft verlaten. Het is raar stil in huis, en iedereen is van slag. Geen spring-in-het-veld meer die door mijn huis crost. Geen gekke twee uur meer waar ik van mag genieten. Geen heerlijke knuffel die in mijn arm op zijn deken ligt te sabbelen. Afscheid nemen na zo’n lange tijd blijft zwaar.
Ik snap er niets van dat het zo lang heeft geduurd voordat jij een huisje vond. Je was de mooiste en de gemakkelijkste uit jullie nestje. Jouw vachtje had een heel bijzonder kleurtje, veel haartjes waren onderop bruin, in het midden zwart, en dan een wit puntje. Je hebt prachtige grijstinten en speelse stippen en strepen. En als je gekliederd had met eten of je kwam nat uit de douche, dan had je ineens krulletjes in je haar!
Je viel een beetje overal tussenin, waardoor je niet meeverhuisde met Isa en Thomas, en ook niet met Lieke en Noortje. Je bleef helemaal alleen achter bij mijn eigen (luie) katten en dat vond je echt niet leuk. Natuurlijk kon je veel knuffelen met tante Flo, wat je dan ook heel veel deed, maar jij wilde SPELEN! Gelukkig heeft het niet heel lang geduurd voordat je weer een speelmaatje vond in Sam en met name Max, al waren die nog wel een stuk kleiner. Maar een eigen huisje was er nog steeds niet...
Totdat er een lief meisje door haar zus naar mij werd gestuurd. Ze was nog op zoek naar een speelmaatje voor haar Flo en Boris, en wie anders kon dat worden dan jij, Floris? Het zal even wennen zijn voor allemaal, maar ik weet zeker dat je een geweldig huisje hebt gevonden en dat je straks, als je je wat meer thuis voelt, lekker met Boris kan spelen.
Lieve Floris, je was een mini toen je bij mij kwam, net op de rand van zelf eten en het flesje. Je smeerde jezelf helemaal onder, en ik schaam me een beetje voor de foto’s van jouw vieze plaktoetje. Maar inmiddels ben je uitgegroeid tot een flinke kater met een heerlijk karakter; op jezelf maar toch heel aanhankelijk; geen schootkatje maar wel een heerlijke knuffel. Laat Marieke maar van je bekoorlijke prrrrrr genieten, en sabbel maar lekker door op je deken! Dag lieve Floris (of Jip, zoals ik je nu moet noemen), geniet maar van je nieuwe leven en maak er wat van!
Judith.

Update eigenaar
Weer even een update van Jip. 't Gaat erg goed, hij doet 't zo ontzettend goed en 't is heel duidelijk merkbaar dat hij al katten gewend was, dat heeft erg in zijn voordeel gewerkt. Ik ben vanaf woensdag weer gaan werken en was erg benieuwd hoe 't gegaan was maar 't ging goed. Toen ik thuis kwam kon Boris meer van hem hebben. Nu blaast Boris niet meer, snuffelen en neuzen ze en vanmorgen lagen ze naast elkaar op bed. Flo zit al 2 dagen in de kamer in de krabpaal, met spelen met laserlampje doet ze mee, binnen haar stukje van de kamer. Flo gromt nog en als Jip te dicht bij komt haalt ze uit. Jip is niet bang, ontdekt alle plekjes en komt me al spinnend begroeten. Ik heb het gevoel dat hij helemaal gewend is en dat het goed is. Hij zit overal op, aan en onder.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg