Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Basje Kater 13 jaar

>

Dit zieke dier werd gemeld door een dierenarts in Grote Spouwen. Hij werd daar gebracht door iemand.

Basje is een gezonde zwarte knuffelkater die heeeeeeel graag speelt en heeeel veel energie heeft. ‘s ochtends zit hij al heel blij bij de slaapkamer deur te wachten tot hij naar binnen kan en kopjes (kopstoten bijna haha) kan geven want hij is helemaal gelukkig als hij ons weer ziet.
Ook als je thuiskomt komt hij je helemaal vrolijk tegemoet en moet je zeker even 5 minuten met hem knuffelen. Ben je m even kwijt? geen probleem, roep maar 1 x basje door het huis en hij komt aangesprint! We hebben nog nooit een kat gehad die zo ontzettend goed naar zijn naam luistert!
Hij heeft alleen wel een verslaving waar rekening mee moet worden gehouden, en dat is knuffelen knuffelen en knuffelen :D Het liefst de hele dag, maar als je m even wegzet hupst ie vrolijk verder of gaat hij in zijn mandje liggen sabbelen (zie filmpje)
Dus bent u op zoek naar een kat met oneindige energie en een superhoog knuffelgehalte en een grote glimlach op het gezicht als u thuiskomt dan is basje de perfecte kandidaat!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg