Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Noro Kater 13 jaar

>

Noro: Weet je zus, ik snap het niet...
Nola: Wat snap je niet?
Noro: Echt, ik snap het echtttt nietttt...
Nola: Maaaaar wat snap je niet?
Noro: Wel, dat wij nog steeds in opvang zitten... Dàt kan toch niet? Ik bedoel maar, wij zijn toch een perfect stel kittens. Ik hoor het onze opvangmama's ook vaak genoeg zeggen dat we zo'n leuke boeven zijn en een gouden mandje verdienen.
Nola: Oh, dàt... Nou ja, Noro, je moet je wel voorstellen dat mensen niet echt fan zijn van zwart en dat ze ons bovendien alleen maar via een foto of filmpje kunnen bewonderen. Mensen worden pas verliefd op ons als ze ons in het echt zien.
Noro: Ja, maar komaan... Ik ben zo'n knuffelbeer, lig graag op schoot en ga dan heerlijk liggen kneden met mijn pootjes. Welk baasje houdt daar nu niet van? En jij bent toch ook prachtig om te zien met je mooie sportieve lijfje en glimmende zwarte vacht. Bovendien zijn wij sabbelaars eerst klas (bij elkaar dan nog wel, dus dit chocoduo mag niet uit elkaar gehaald worden) en ik hoorde dat mensen daar ook van gecharmeerd zijn... Leuk toch, sabbelende kittens van 4 maanden oud (misschien slaat dit in als een bom als ze dit lezen...?).
Nola: Tja, gelukkig weten ze niet hoe ik in het echt ben, haha. Ik ben het papiermonster, oftwel het papierversnipperapparaat zoals onze opvangmama zegt. En ohja, ik vind het ook heerlijk om tussen de benen te glippen en dan in de veranda of de kelder de boel onveilig te maken. Maar ze hebben me door, ze roepen me niet meer en dan is voor mij de lol er ook snel af want dan ga ik wenen aan de deur en dan laten ze me snel weer in de huiskamer. En dan lig jij daar als een gekke worst voor de deur omdat je je zusje niet kan missen, haha.
Noro: Ja Nola, maar mensen weten dat toch niet dat jij zo'n gekke meid bent. Dat bedoel ik nou, waarom zien ze ons niet staan? (En by the way, kan ik er aan doen dat ik mijn zusje graag zie, ik ga door een vuur voor jou!).
Nola: Ség broer, kop op eh. Nu kom je echt wel over als een zageventje terwijl je dat helemaal niet bent. En volgens onze opvangmama's is er voor elke poesje wel een gouden mandje weggelegd, alleen duurt dat bij sommige poesjes iets langer. En we hebben het hier toch goed? Komaan we gaan nog wat verder dollen.
Noro: Je hebt helemaal gelijk zus! Komaan, om het eerst bij de krabpaal...


 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg