Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Phaedra en Mika Poes 13 jaar

>

Hallo lieve mensen,

Ik heet Phaedra. Ik ben een lief, grappig, oplettend en rustig poesje dat gek is op spelen, lekkers en op mijn vriendje Mika, die ook op deze site staat.
Wij zijn tegelijkertijd in hetzelfde gastgezin terecht gekomen, nadat we in het asiel op jonge leeftijd waren gecastreerd en gesteriliseerd.
Mijn gastgezinmama vind mij heel lief; ik geef andere katten een goede schoonmaakbeurt als ze dat nodig hebben en kan goed opschieten met alle andere katten. Verder dribbel ik kwebbelend door het hele huis en vermaak mij prima met balletjes, tunnels en de krabpaal, er is zoveel te ontdekken!

Ik zal het u maar meteen zeggen: wanneer u langs komt om kennis met ons te maken, dan zult u mij waarschijnlijk niet te zien krijgen zoals ik echt ben. U mag mij dan wel voorzichtig aaien, maar ik vind vreemde mensen best eng. Als de deurbel gaat, dan is dat voor mij de cue om me te verstoppen. Als de kust veilig is, dan kom ik weer heel blij tevoorschijn. Het is maar een klein aspect van wie ik ben, maar ik heb dus tijd nodig om te wennen aan nieuwe situaties en mensen.
Als ik eenmaal gewend ben, dan ben ik erg aanhankelijk en vind het heerlijk om geaaid te worden. Ik maak dan kleine lieve geluidjes en ga heel hard spinnen.

Ik zou het geweldig vinden als ik een nieuw fijn thuis kan krijgen bij mensen die daar begrip voor hebben en mij samen met Mika willen adopteren.
Ook ik heb inmiddels de lentekriebels en zou het heerlijk vinden om buiten een fris neusje te kunnen halen.

Wie weet tot gauw!

Lief kopje van Phaedra (en natuurlijk ook van Mika)
 

 

 
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg