Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bailey Kater 13 jaar

>

Dag lieve,stoere, zwarte bandiet van ons,

Met de tranen in mijn ogen schrijf ik je afscheidsverhaaltje. Een heel jaar lang heb je deel uitgemaakt van ons gezinnetje. Je kwam bij ons binnen omdat de mensen die je geadopteerd hadden niet goed wisten hoe ze met jou moesten omgaan. Je was een puberende niet-gecastreerde kater die zich verveelde alleen in huis. Dus besloot je aan binnenhuisarchitectuur te doen. Je baasjes waren hier niet zo blij mee.

Bij ons kwam je binnen, je was voor iedereen bang, ook voor ons. Iedere keer als ik je wilde pakken sprintte je weg. Je had flink op je donder gehad in je vorige huis. Eerst maar eens zorgen voor castratie en dan de rest.

Langzaam aan ging het steeds beter. De zomer stond voor de deur en je werd steeds brutaler, maar ook liever en knuffeliger.Voor de rust in huis mocht je maar buiten. Was dat genieten voor jou.
Muizen pesten, vogels vangen niets was je te gek. Als we bbq den dan was jij er ook voor je stukje vlees. Langzaam aan zijn we je gaan leren dat je moest gaan zitten en pootje geven. Gek genoeg lukte dat.
Steeds vaker kwam je op schoot. Je motor altijd aan. De laatste maanden kwam je me s' morgens zelfs even wakker knuffelen.

We hadden zelfs al besloten dat als je aan het einde van dit komende kitten seizoen nog geen baasje had dan bleef je maar hier.

Tja en dan is er de dag dat we je moeten laten gaan. Ik heb verschrikt aan de telefoon gereageerd op de mensen die voor jou belden. Ik had nooit verwacht je zo snel te zien vertrekken. Je gaat niet zo heel ver weg. Je krijgt een huisje voor je alleen. Een echt mannen huis met grote tuin.
Een echt gouden mandje.
Ze vinden je helmaal het einde en je kunstjes ook super. Nee een saaie kater wilden ze niet. Een stoere zwarte bink moest het zijn.

Nou die hebben ze gekregen.

Onze zwarte stoere bink met het gouden hartje.

Ik hoop dat je een fijne tijd bij ons hebt gehad.
Ik zal zeker nog eens aan je de denken.
Lieve schat veel susces in het mannen huis in Landgraaf en geniet van je nieuwe omgeving!

Liefs van Jos, Myrthe en Silvia en alle poezenvriendjes.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg