Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pippa Poes 16 jaar

>

Hallo, mijn naam is Pippa en zoals iedereen wel weet kom ik uit dat verschrikkelijke huis te Dendermonde. Ik zat daar doodziek in een bench zonder eten of drinken en was helemaal uitgemergeld. De mevrouw die mij heeft gered moest bijna huilen toen ze me uit de bench haalde en me in het vervoersmandje zette, ze voelde alleen een zakje (of moet ik katje zeggen?) met botjes. Maar dat was bijna een jaar geleden en nu ben ik helemaal gezond. Uitgemergeld ben ik ook niet meer hoor, door al het goede eten ben ik een stevige dame geworden.
Ik zie er best bijzondere ui, mijn oortjes zijn eraf. Maar dat is geen fashion statement, mijn oorschelpen waren ziek en toen heeft de dierenarts ze moeten amputeren.
Ze dachten eerst dat ik schuw was, maar dat ben ik niet, ik was alleen heel weinig gewend en daardoor nog voor veel dingen bang. Eerst woonde ik bij die man die al die katten had verzameld en er niet goed voor kon zorgen in dat huis en daar kwam natuurlijk nooit iemand over de vloer en in het gastgezin waar ik daarna woonde was het ook heel rustig. Toen ben ik verhuisd naar een ander gastgezin waar ook kinderen zijn en waar wat meer gebeurt en daar heb ik geleerd dat ik niet overal zo van hoef te schrikken. Dat ging al heel snel heel goed, de kinderen die daar wonen mochten mij ook al aaien. Graag zelfs, want ik ben echt gek op knuffelen en kroelen, ik kan er niet genoeg van krijgen. Ik had het daar echt naar mijn zin, sprong dan bij die mensen op de bank en ging dan wel 100 kopjes uitdelen. En o-ja, wel 1000 kusjes ook en heel soms zelfs een liefdesbeetje en als die meneer daar op de bank zat dan ging ik ook zijn haren wassen met eau-de-makreel. Het enige wat ik daar miste waren andere poezen om mee te spelen en dat wilde ik zo graag. Nu ben ik verhuisd naar een huis waar ook mensen zijn om mee te kroelen en haren te wassen én waar ook nog drie poezen zijn om mee te spelen en nu is mijn geluk compleet.

Lieve Pippa, je bent maar een paar weekjes bij ons geweest maar we zullen je missen. Je knuffeltjes, je geklets als ik in de keuken stond en jij kwam kijken of jij misschien ook eten kreeg, maar vooral je kappers kwaliteiten, nu moet mijn man gewoon zelf zijn haren weer wassen!
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg