Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jutte Poes 16 jaar

>

Lieve Jutte, die nu Tumi heet.

Jij kwam, jij zag, won onze harten en toen ging je al weer. Uiteindelijk ben je maar twee weken bij ons geweest, maar in die twee weken heb je onze harten wel weten te veroveren. Je bent een echte lieverd en een knuffelaar, ik weet zeker dat de mensen bij wie je nu woont veel liefde en plezier van je zullen hebben.

Ik ben Jutte en iedereen zal vast wel weten hoe en waarom ik bij Zwerfkat in Nood verzeild geraakt ben. Nee, niet gelezen? Ik ben nochthans 'hot-news' geweest hoor op de 'Wat-maken-we-mee'-pagina. Well, ik zal het je nog even vertellen dan: iedereen kent het verhaal wel van de katjes uit het gruwelhuis in Dendermonde. Nou, je raadt het al, ik kom daar ook vandaan. Maar ik ben niet gelijk gevonden, ik zat namelijk vast op zolder. En niemand had ook maar enig idee dat ik daar woonde. Ik heb nochthans geroepen hoor, maar ze hoorden me spijtig genoeg niet. Ik heb zeker 7 à 10 dagen zonder eten en drinken gezeten. Hoelang die dagen precies waren, dat kan ik me niet meer herinneren. Ik begon namelijk een beetje te hallucineren en was een beetje gedesoriënteerd. Maar gelukkig vond de poetsploeg van het Ocmw me en hebben ze me met spoed naar de dierenarts gebracht. Eerst werd er een beetje voor mijn leven gevreesd en moest ik gelijk een paar dagen aan het infuus. Maar wonder boven wonder heb ik het gehaald en ben ik niet eens veel kilootjes verloren. (Er mochten wel wat kilootjes af hoor, nu zit ik denk ik op mijn ideaal gewichtje).

Nu moet ik vast wat over mijn karakter vertellen zeker? Ik ben -hoe zal ik het zeggen- een beetje verlegen, nou ja, ook niet echt verlegen. Maar eerder in de zin dat ik niet opdringerig ben. Ik zal wachten tot de mensjes naar mij toekomen om mij te knuffelen en dan geef ik mij helemaal. Dan ga ik uit mijn dak en wil ik niets anders dan kroelen, knuffelen, kroelen en nog eens knuffelen en komt ik ook graag op schoot liggen. Overdag lig ik het liefste op een plekje waar ik een beetje kan rusten en dutten en een beetje kan mediteren. Maar 's avonds, dan kom ik in actie hoor. Spelen doe ik ook nog, ik ren door de kamer, vlieg op de kast en er weer af en roets over de banken. Verder heb ik super mooie groene ogen waar men haast in verdrinkt.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg