Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Abby Poes 19 jaar

>

Abby, is bij ons retour gekomen na een erg onwaarschijnlijke toestand.  We gaan haar hier in de villa weer even de kans geven om te bekomen en zullen haar daarna weer helpen aan een goede en warme thuis.

-------------------------------------------------------------

Abby hebben we overgenomen van een andere opvang. Haar achtergrond is nogal bizar. De andere kattenopvang kreeg namelijk een oproep van de dierenambulance met de vraag om 3 katten op te pikken en in opvang te nemen. Eenmaal daar aangekomen, trof men 3 reismandjes op de stoep met 3 katten erin. Alle 3 seniors, bang, oormijt, tranende ogen en slecht gebit. Eén ervan was een pers die ze helemaal hebben moeten kaalscheren. Zo’n slechte vacht! Eén versie volgens de eigenares is als volgt: ze is dakloos geworden; verbleef in een bed and breakfast; kreeg ruzie met de eigenaar van de B & B; deze zou haar spullen inclusief katten op de straat hebben gezet zonder haar in te lichten; de katten zouden recent overgenomen geweest zijn van andere mensen (vandaar de slechte toestand); boekjes is ze verloren.
Pittig detail: Abby is een ex-opvangertje van Zwerfkat In Nood en het is wel haar naam die op het plaatsingscontract van Zwerfkat staat.
Enfin… conclusie... Abby is terug in goede handen. Haar oormijt is behandeld en haar oogjes worden gezalfd maar er staat wel nog een operatie op de planning voor haar gebit.

Abby toch?! Wat een verhaal! En er zijn nog andere versies! Wat moeten we nu geloven? Ach, het belangrijkste is dat er terug goed voor jou gezorgd wordt! En binnen afzienbare tijd zal dit hopelijk allemaal een nare herinnering zijn, eenmaal je terug gerecupereerd bent en een liefdevol en zorgzaam baasje gevonden hebt. Daar gaan wij voor zorgen!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg