Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Isis en Osiris Poes 11 jaar

>

Lieve Isis, hoogzwanger kwam je bij ons. Ze hadden je gedumpt, in een doosje, op een parkeerterrein van een winkelcentrum. Hoe konden ze. Zo’n lieve knuffel en nog zwanger ook!
Omdat je al heel lang zwanger was mocht je bij ons bevallen. Toen de bevalling begon was je wel even in paniek. Je wist niet wat je overkwam en ik moest bij je blijven en je aaien en je geruststellen. Je kreeg steeds meer weeën en na een harde gil werd je eerste kitten geboren. Je instinct nam het over en de paniek was weg. Je hebt vijf kittens gekregen en ze keurig grootgebracht, zeker voor zo’n jonge kat als jij zelf ook nog bent. Je was een hele goede moeder, als je kindertjes een kik gaven kwam je gelijk aangesneld. Soms was je zelfs een beetje een té goede moeder, je was nogal bezitterig en had er moeite mee om je kleintjes af te geven. Hoe groter je kittens werden, hoe leuker je het ging vinden. Vijf kleine vriendjes voor jou om mee te spelen. Maar kinderen worden groot en gaan het huis uit, dat is met jouw kittens ook gebeurd, die hebben allemaal een goed huis gevonden. Nu ben ook jij verhuisd en Osiris, het kitten waar je het meeste mee optrok mocht met je mee, dus jullie blijven voor altijd samen.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg