Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Panter Poes 10 jaar

>

Lieve Panter, toen jij bij ons binnenkwam was je wild! Zo wild, dat je ons keihard beet, in paniek door de kamer rende op zoek naar een mogelijkheid om te ontsnappen en schreeuwend in de gordijnen hing toen dat niet lukte. Je zou een week of acht zijn, maar eigenlijk was je daar veel te schuw voor. Samen met je zusjes verstopte je je in een hoekje, de eerste weken hebben we jullie helemaal niet gezien. Wat we wel zagen waren de enorme hoeveelheden eten die  jullie naar binnen wisten te werken en toen jullie weer tevoorschijn kwamen kwam de aap uit de mouw. Jullie waren enorm gegroeid, het leek wel alsof we jullie pokon door het eten hadden gegeven, jullie waren helemaal geen acht weken toen jullie bij ons kwamen, maar zeker drie maanden. Geen wonder dat jullie zo schuw waren!
Met heel veel geduld werden jullie steeds tammer. Jij was de wildste van de drie, je sloeg en probeerde te bijten maar toen na drie maanden allebei je zusjes weg waren liet jij je eindelijk ook door ons aaien en toen ging bij jou de knop om. Ineens was je erachter dat mensen wél leuk zijn. Je kroelde en vleide, gaf kopjes, likjes en zelfs liefdesbeetjes en kon er niet genoeg van krijgen. Je was klaar om uit te vliegen naar je eigen huisje. We hebben nog een paar weken van je kunnen genieten, weken waarin je steeds knuffeliger werd en zelfs op schoot wilde liggen.
Nu ben je verhuisd, naar een nieuw huis met een vriendje voor jou en mensen die van je houden. Het ga je goed Panter, ik hoop dat je een lang en gelukkig leven zult hebben in je nieuwe huis.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg