Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Muis Poes 10 jaar


Lieve Muis, toen je  hier kwam was je helemaal geen mensen gewend. Samen met je zusjes verstopte je je in een reismandje. Wij mensen moesten maar raden of het goed met jullie ging, want jullie lieten je niet zien. Toen jullie kwamen waren jullie zo groot als katjes van een week of acht, maar jullie waren waar veel te schuw voor katjes van zo oud. Toen jullie een tijdje hier waren en elke dag goed te eten hadden gekregen kwam de aap uit de mouw, jullie groeiden alsof er groeimiddel door jullie voer hadden gedaan. Door het harde buitenleven hadden jullie een groeiachterstand opgelopen, jullie  waren helemaal geen 8 weken toen jullie kwamen maar zeker een maand of drie en hadden nooit mensen gezien, geen wonder dat jullie zo schuw waren.
Heel langzaam ging het beter. Toen jullie er een maandje waren durfden jullie je wel te laten zien als wij er waren, jullie durfden te eten als wij in de kamer waren, op de bak te gaan en te spelen. Na een tijdje durfden jullie ook met het verenstokje te spelen en voor in de bench te slapen en zo ging het steeds beter.
Er kwamen mooie foto’s van jullie op de site en op een goede dag zag iemand jouw foto en besloot dat ze jou wel een goed huis wilde geven, dat het niet uitmaakte dat je nog schuw was. Dus vandaag ben je verhuisd. Het ga je goed Muis, die nu Luna heet, wij zullen je missen.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg