Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Zusje Poes 17 jaar

>

Hallo allemaal, ik ben Zusje en ik ben dol op knuffelen, kroelen en geaaid worden, ik kan er echt niet genoeg van krijgen. Als het vrouwtje me roept dan kom ik gelijk naar haar toe, zo fijn vind ik het om te knuffelen. Behalve heel lief ben ik ook heel mooi, een tortietabby met wit befje en witte sokjes, is dat niet deftig? Samen met mijn broer Frenky heb ik zeven jaar bij mensen gewoond, alleen die konden ons niet meer houden dus moesten wij weg. Waarom dat snap ik niet, want ik heb zoveel liefde te geven. Misschien hielden die mensen wel niet van knuffelen en kroelen? Het vrouwtje heeft gezegd dat ik het me maar niet aan moet trekken, dat het niet aan ons lag, dat wij niets verkeerds hebben gedaan en dat wij alleen maar lief zijn.


Dag lieve Zusje, dat vriendinnetje van me, dag kroelerd. Je kwam van mensen die jou helemaal niet leuk vonden en niet lief tegen je deden, nu mag je wonen bij mensen die wél blij met je zijn. Ik hoop dat je heel gelukkig wordt.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg