Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Odin Kater 4 jaar

>

Hoi hoi,

Odin hier. Oftewel de clown van huize opvang. Met mijn allerliefste grappige snoet draai ik hier iedereen rond mijn pootjes. 
Ik ben een zorgenkatje, mijn niertjes werken niet zoals het moet. Het gaat met ups en downs. In mijn goede dagen speel en ravot ik naar hartelust. Ik moet dan wel tijdig rusten, de batterij weer opladen. In die periode durf ik ook wel een pestkopje zijn. Ik kan dan wel eens macho doen tegen een paar van de dametjes hier. Is soms leuk om eentje op stang te jagen. 
In de minder goede dagen slaap ik veel en laat me lekker vertroetelen. Ik ben een echt kroelaapje. Ik vind kriebelen en kusjes heeeerlijk! Soms profiteer ik ook wel een beetje, effe wat zielig doen om nog meer aandacht te krijgen.
Mijn medicijn slik ik braafjes. Nierdieet ook geen probleem. Mijn eetlust is niets mis mee. Ik ben een beetje aan de ronde kant. Ome Alex, onze dierenarts, zegt dat het niet erg is. Dat is reserve voor mindere tijden zegt ie dan. Ben ik helemaal met hem eens.
Ik ga regelmatig voor controle naar ome Alex, vind ik niet zo leuk. Ik hou niet van bloed prikken. Gelukkig maakt hij het nadien goed met knuffelen. Lekker die kroelende handen.
Zo, ik zie dat ik nog een knabbeltje krijg. Ik ga dan maar vlug, mijn buikje kan nog best wel wat gebruiken.
Daaaag
Nog snel een.neusje van Odin x

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg