Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pelle Kater 4 jaar

>

Dit kitten werd door de hond van de meldster in de tuin gevonden.

Pelle, kom jongen, de mensen willen wel graag iets van je lezen.


Uhmmm ik durf niet zo goed, vreemde mensen vind ik nog wat eng....
Ik kijk eerst wel even toe van achter de bank, oké?
Niet oké, dus. heb ik weer dikke pech. Er valt eigenlijk niet veel te vertellen. Ik ben Pelle, een mooie, brave puber jongen. Zo klaar.


Wat? Nog niet tevreden? Oh ja je hebt gelijk ik ben wel een belangrijk detail vergeten. De mensen moeten inderdaad wel weten dat ik op 3 pootjes door t leven ga. Ik dacht dat ik veilig kon schuilen in een tui. Mis poes! Een hond kreeg me in de smiezen en dat heb ik geweten. Daar bengel je dan als kleine dreumes van amper 7 weekjes en auwie mijn pootje deed zo'n pijn. Gillen en schreeuwen doe je dan. Gelukkig had de hond een alert baasje, die mevrouw heeft me het leven gered. Mijn opvang mama heeft me gehaald. Ze deed heel erg haar best om mijn vertrouwen te winnen. Ik was het niet zo eens met die grote tweevoeters. Maar ik vind mijn mensjes nu wel lief, ik kan lekker met hun kroelen. Toch raak ik nog geregeld in paniek, kan ik ook niet aan doen, gebeurd gewoon....


Mijn vriendje Odin zegt me dan, dat er geen rede is tot paniek. Hij ziet de meeste mensen erg graag, wil niet liever dan iedereen begroeten en lekker kroelen. Op arm, op schootje, noem maar op. Hij zegt dat ik dat ook wel ooit zal ontdekken. Ik kijk erg op naar mijn grote vriend Odin, hij leert me wel veel dingen en geeft me wat meer vertrouwen. Van hem  heb ik geleerd dat het best leuk is om bij mama te slapen.

Als de tijd rijp is dat ik naar een eigen huisje ga vertrekken, zou het wel fijn zijn...
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg