Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Joey valt onder onze Speciale Zorg Katten. Joey heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Joey op afstand adopteren.

Joey Kater 4 jaar


Pssssst Joey, Joey, kan je even wakker worden?

Mensen willen weten hoe het met je gaat…

Huh, wat? Goed hoor!

Een tijd geleden ben ik hier komen wonen omdat het niet zo goed ging met mij. Ik zwierf wat rond als jong katertje, maar dat buiten leven was eigenlijk te zwaar voor mij. Ik werd naar een dierenarts gebracht.

De dierenarts zuchtte. Niet goed hoor. Zijn leukose is in een ver stadium en zijn longen zijn heel slecht. Joey zal niet lang meer bij ons zijn.

Ik schrok me een hoedje!! Hoe kan dat nu, nog geen 2 jaar oud, ik heb toch zeker recht op meer!

In de auto op weg naar huis waren mijn opvangmama en ik er even stil van.  Ik wil nog zo veel. Zo veel leuks te ontdekken voor een jong katertje als ik! Maar mijn opvangmama zei: Maak je niet te druk Joey. Ga jij maar lekker alles ontdekken, ga jij fijn spelen. En als je dan wat sneller moe bent, dan ga je toch lekker rusten. Ik zet fijne mandjes neer, jij mag gaan liggen waar je maar wilt!

En zo gaat dat nu dus. Ik ren en speel, amuseer me prima. Er woont bij mij nog een kater en samen rennen we de trap op en af, hartstikke leuk! Stoeien, springen, vangen, ontdekken, ik kan en doe het allemaal. Ja, ik ben wat sneller moe, maar dan zoek ik gewoon een lekker plekje en rust uit. Dan ben ik weer klaar voor een volgende ontdekking!

Ik hoop hier nog een tijd mee te mogen doen. Nog even en dan vier ik voor het eerst kerstmis hier. Er komt een boom, dat wordt weer avontuur! Ik heb er zin in, van mij mogen er nog vele avonturen volgen.

Hoopt u mee voor mij?

Knuffel van Joey, de schone slaper ;)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Bijzonderheden: Joey is FeLV-positief

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg