Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Noļ Poes 11 maanden


Deze kittens doken opeens in de tuin van de meldster op, waar ze al enkele zwerfkatten voert.

Zoek jij een nieuwsgierig aagje? Kun jij een tweede paar ogen en oren gebruiken? Dan ben jij waarschijnlijk mijn match. Ik ben heel nieuwsgierig en ga graag op onderzoek uit. Ik zie en hoor alles. Er is echter ook een maar. Ik ben namelijk (nog) niet zo’n echte knuffelaar. Laat me niet graag strelen. Ik ben buiten geboren met mijn 3 zusjes en van nature niet zo’n mensenmens. Gewoonweg omdat er in ons nestje geen mensen vrij rond liepen. Voor iets lekkers ben ik altijd te verleiden. Maar als het op is, ga ik toch liever mijn eigen weg. Mijn favoriete spelletje is het spelen met een laserlampje. Jij drukt op het knopje en ik ren als een gek achter het rode lampje aan. Zo kunnen we samen veel plezier beleven.

 

Ben jij nieuwsgierig? Wil jij mijn mooie gladde glinsterende tijgerprint van dichtbij komen aanschouwen? Dan mag je gerust even kennis met mij komen maken. Je kunt dan ook kennismaken met mijn tweeling tijgerzusje Maïlo (mij herken je aan mijn spleetogen). De deur bij mijn gastgezin staat altijd open voor interessante mensen.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg