Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jorre Kater 3 jaar


Jorre werd samen met broer en zusje gevonden in Bree.

Hai ik ben Jorre en ik ben een echte sportfanaat.

Dat is natuurlijk te zien aan mijn super strakke gespierde lichaam, want ik ben niet vies van mezelf in topconditie houden. Rennen, springen, klimmen, ik ben hard aan het trainen voor de komende triatlon! Daar moet je natuurlijk ook gezond eten voor eten, dus kan ik best zeggen dat je mijn tijgerspieren goed kunt zien onder mijn glanzende zwarte vachtje.

Naast zelf sporten vind ik sport kijken ook echt de max. Afgelopen winter deden jullie mensen vanuit alle werelddelen ineens zo'n heel groot sportevenement. Nou, dat was genieten zeg! Ik heb dagenlang aan de tv geplakt gezeten. Schaatsen, skiën, in feite maakt het me helemaal niet uit, als het maar beweegt en sport. Ik probeer ze met mijn pootjes nog eens een extra zetje te geven en aan te moedigen. En als ze dan uit beeld verdwijnen, ga ik ze achter de tv zoeken.

Komende zomer wil ik de zomersporten eens gaan ontdekken. Ik heb iets gehoord van mama over dat de mensen 's zomers vaak een bal gebruiken om mee te sporten. Nou wil het geval dat ik ballen ook heel erg leuk vind om zelf mee te spelen, dus ik vermoed dat ik op tv ook wel wil meedoen. Mag dat dan in jouw woonkamer zijn? Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik dan niet graag bij jou op schoot of op de bank kom zitten. Zo dicht bij mensen zijn vind ik nog ietsje te spannend. Vanuit mijn eigen mandje vind ik het wel heel fijn om je te zien natuurlijk. En wat ik het allerleukste vind? Een racewedstrijd samen met mijn kattenvriendjes!

Dus heb jij kattenvriendjes voor me? En houd je van sport? Dan ben ik je man :).


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg