Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Soef valt onder onze Speciale Zorg Katten. Soef heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Soef op afstand adopteren.

Soef Poes 3 jaar

>

Ik ben 3 jaar oud en ik weet wat ik wil. Ik weet ook wat ik niet wil, dat ga je vrij snel in de gaten krijgen. Zuiders temperamentje ikke.
Ik kwam in de opvang, omdat ik een probleempje heb. Mijn blaas werkt niet goed mee en ik beweeg me een beetje apart.
Hier in huis zijn aardig wat kattenvriendjes. De leeftijdgenootjes zijn mijn echte vrienden. We ravotten ons helemaal suf. Ik doe absoluut niet onder voor de meer mobiele katjes hier. Tarzan Soef!
Eigenlijk heb ik helemaal geen probleem met mijn handicap, maar ja... jullie moeten het wel effe weten. Hier komt ie dan! Een paar x per dag maakt mijn opvangmama mijn blaas leeg. Kwestie van seconden, dan is het gepiept. Ik voel mijn plasjes namelijk niet komen, dus heb ik wat hulp nodig. Hetzelfde geldt voor mijn drolletjes, meestal gaat dit samen. Nah, valt mee toch?
Ik kan best wat stappen, beetje meedoen met de rest. Ik kan klimmen en klauteren, eigenlijk doe ik alles wat de anderen ook doen, behalve dus de kattenbak gebruiken. Heel handig, scheelt je weer zo'n extra lelijk ding in je huis.

Wat ik het liefst zou willen? Een huisje met hele lieve mensen en genoeg tijd voor mij. Ik ben dol op jullie, ik wil heel veel aandacht, vind ik leuk.
Ik wil een baasje die mij accepteert zoals ik ben, doe ik namelijk ook. En ik zal jou ook nemen zoals je bent, zo ben ik.
Een jeugdig kattenvriendje om mee te spelen, zou ik ook heel heel heel fijn vinden, kun jij gewoon naar onze gekke capriolen kijken.
Enne, ik wil bij je slapen. Dus laat me niet achter als je naar bed gaat, want dan ga ik je echt wel roepen. Zijn toch niet zo'n hoge eisen, gezien het feit dat je van mij totale toewijding en vriendschap krijgt?
Nou, zie je het zitten om wat extra zorg aan mij te geven en er een super kameraadje voor terug te krijgen. Je mag mijn berichtje ook delen, want ik zit echt kei lang in de opvang:-) Kus! Soefff


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg