Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Soef valt onder onze Speciale Zorg Katten. Soef heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Soef op afstand adopteren.

Soef Poes 3 jaar

>

Soef namen we over van een Griekse opvang.

Hallo allemaal, ik ben Soef of Soeffffie.

Waarom ik zo heet, wel...je ziet me soefffff voorbij komen. Ik ben snel als de wind. Een meisje met karakter zeggen ze hier. Ik weet heel goed wat ik wel en niet wil en laat dit ook duidelijk merken. Hier in huis zijn aardig wat kattenvriendjes, de groten des huizes zijn nog niet direct mijn vrienden, ben er nog een beetje bang voor, maar het gaat steeds beter. Ze proberen erg aardig voor mij te zijn. Met mijn leeftijdsgenootjes is het ijs helemaal gebroken. We ravotten samen heel wat af. Ik doe niet onder voor de meer mobiele katjes hier :-). Nu we het daar toch over hebben...

 

Eigenlijk ondervind ik totaal geen hinder van mijn handicap, maar goed, ik zal het helaas toch moeten benoemen. Hier komt ie dan, een paar keer per dag maakt mijn opvangmama mijn blaas leeg. Kwestie van seconden, dan is het gepiept. Ik voel mijn plasjes namelijk niet komen, dus ik heb wat hulp nodig. Hetzelfde geldt voor mijn drolletjes, meestal gaat dit samen.

Ik kan best wat stappen, beetje meedoen met de rest. Ik kan klimmen en klauteren, eigenlijk doe ik alles wat de anderen ook doen, behalve dus de kattenbak gebruiken. Eigenlijk best handig, scheelt je weer zo'n extra lelijk ding in je huis.  

 

Wat ik het liefst zou willen? Een huisje met mensen die genoeg tijd voor mij hebben, want vergeet ik nog te vertellen dat ik dol ben op mensen. Iemand die mij accepteert zoals ik ben, want dat doe ik zelf ook. Een jeugdig kattenvriendje om mee te spelen is het einde. Enne, ik wil bij je kunnen slapen. Dus laat me niet achter als je naar bed gaat, want dan ga ik je echt wel roepen. Zijn toch niet zo'n hoge eisen, gezien het feit dat je van mij totale toewijding en vriendschap krijgt.

 

Nou, zie je het zitten om wat extra zorg aan mij te geven en er een super kameraadje voor terug te krijgen. Maak dan maar een afspraak voor mij, dan zal mijn opvangmama jou wel alles vertellen.

 

Soefff, tot gauw x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg