Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sientje Poes 2 jaar


Hallo, mag ik mij eens voorstellen?


Sientje is mijn naam. Ik kwam binnen na een aanrijding en mijn achterkant was een ravage, pijn dat het deed....

Ik moest 6 weken in een bench revalideren, daarna mocht ik mijn pootjes strekken en warempel, alles functioneerde weer. Ik loop een beetje alsof ik een slag in het rad heb, maar dat weerhoudt mij er niet van om te rennen en ravotten. Vriendjes zijn er overigens genoeg hier. Voor de een ben ik te druk, voor de andere kan het niet wild genoeg zijn, dus ik heb de keuze. Verder ben ik heel vocaal, je hoort het altijd als ik in de buurt ben, een prrt en een mauwwww, dan wil ik graag even een knuffel.

Zoals je begrijpt heb ik energie voor 10 en een afgesloten tuin zou dan ook geweldig zijn, eigenlijk wel een must, want ik geniet van de buitenlucht.Vanwege mijn kleine handicap is het geen aanrader om me vrij te laten rondlopen, ik ben niet snel genoeg voor die brommende monsters op straat. Een kattenvriendje van mijn leeftijd? Heel graag! Die ouwe sokken, daar kan ik niks mee. Die weten het niet te waarderen als ik bovenop ze spring om eens gezellig te stoeien. Dit alles gezegd hebbend, ik ben er klaar voor!

Kom je mij eens bezoeken?

Pootje van Sientje


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg