Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dolly valt onder onze aids positieve katten. Dolly heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Dolly op afstand adopteren.

Dolly Poes 8 jaar

>

Hallo ik ben Dolly!

Ik ben al een tijdje in de opvang en het wordt eens tijd dat ik een nieuw avontuur aanga en daar heb ik JOUW hulp bij nodig!
Jullie zijn handig met de knopjes en de toetsen, ik ken daar niks van. Er zit ook een slotje op de computer hier, dus enkel onder supervisie mag ik naar tekenfilmpjes kijken en nog van datte.
Maar mijn grote mens typt nu, en ik citeer haar.
Ik wil heel graag een huisje hebben!
Ik ben gek op mensen en DOL(LY) op knuffelen :-) Ik plof gezellig bij je neer, geef jou alle liefde van de wereld en samen kunnen we lachen om mijn gekke capriolen. Ik kan me helemaal geven, daar hoef jij niet eens zoveel voor te doen. Jawel... lief zijn. Maar dat ben jij vast.
Spelen is mijn favoriete bezigheid, naast het feit dat samen met jou een beetje tv kijken, zappen en hangen ook zaaaaalig is.
Ik heb een opgeruimd karakter, en oja.. ook aids-positief. Maar ik voel me super goed en mijn vachtje glanst. Ik ben niet echt van plan om er tussenuit te piepen hoor. Ik ben een meid die weet wat ze wil en heb nog heel veel plannen nu en in de toekomst.

Dusss... ken jij nog iemand die op zoek is naar een liefdevol, vrolijk en gezellig huisgenootje? Moi! Geef ze maar MIJN visitekaartje mee! Hopelijk tot snel... Liefs, Dolly


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg