Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dolly valt onder onze aids positieve katten. Dolly heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Dolly op afstand adopteren.

Dolly Poes 7 jaar


Hoi,

Mijn naam is Dolly! Tijdens mijn 7 eerste levensjaren heb ik al heel wat meegemaakt, maar als een selfmade woman besloot ik een tijdje geleden dat er wel eens een einde mocht komen aan mijn zwerversbestaan. Dus ging ik aankloppen (lees: aanmiauwen) bij een dame uit de buurt. Gelukkig had zij de boodschap snel begrepen en bracht me naar een dierenarts. Daar aangekomen deden ze een ‘groot onderhoud’ én een FIV-test. En jawel hoor.. zowel de sneltest als de Western Blot test bevestigden dat mijn zwerversbestaan haar sporen bij me had nagelaten: ik bleek kattenaids te hebben. Even was ik van mijn (katten)melk, maar ik ben niet het type dat bij de pakken blijft zitten én de dame die ik had uitgekozen gelukkig ook niet. Dus ging ze voor me op zoek naar een gepaste oplossing … die vond ze bij Buddy Kat!

Na mijn verhuis was ik weer even het noorden kwijt, al die gebeurtenissen.. ik moest ze een plekje geven. Maar al snel begon ik me beter in mijn vel te voelen. De mensen waren heel lief, en als je weet dat ik DOL(LY) ben op knuffelen, dan is dat écht wel de max! De andere katten, ja dat was even wennen hoor. Maar eigenlijk zijn dat ook allemaal toppertjes. Ik kan het goed met hen vinden omdat ze mij de nodige ruimte geven. Te dominante persoonlijkheden, da’s niets voor mij.

Het zwerversbestaan heeft me niet enkel de FIV nagelaten, maar ook een voortdurende alertheid. Komt er een plots geluid of gebeurt er iets erg onverwachts, dan ga ik schrikken. Maar zoals altijd kom ik snel weer op mijn pootjes terecht en geniet ik verder van alle aandacht, liefde, knuffels,… die ik krijgen en geven mag.

Heb ik allemaal best goed voor mekaar gekregen, niet?

Nu heb ik nog 1 missie, en dat is een gouden mandje vinden. Dus: ken jij nog iemand die op zoek is naar een liefdevolle, zachtaardige dame met levenservaring? Geef ze dan maar MIJN visitekaartje mee!

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Dolly


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg