Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Muscadelle Poes 5 jaar


Hallo, Muscadelle hier!

Ik ben een grote jongedame met prachtige ogen, die jou recht aankijken. Met mijn diepe kijkers zoek ik immers contact met jou en als je langzaam met je ogen knippert, dan antwoord ik terug! Als ik daar zin in heb… 😊

Deze uitwisseling heb ik nodig, vooraleer fysiek contact tussen ons mogelijk is. Jammer genoeg heb ik geen fijne ervaring met mensen gehad, waarbij ik handen als onvoorspelbare en onbetrouwbare dingen zag. Het heeft mijn opvangmama bloed, zweet en tranen gekost maar samen hebben we communicatie en contact opgebouwd op een positieve manier. En van zodra ik begreep dat handen wél een aangename ervaring met zich meebrengen, ben ik eindelijk beginnen ontspannen en openbloeien!

Ik ben heel nieuwsgierig, volg je overal in huis en ben zelfs souschef tijdens het koken! Als je niet thuis bent of het is me wat te druk, dan zoek ik graag de hoogte op… Hoe hoger, hoe liever! Maak die plankjes aan de muur maar leeg en haal die bloempotten van de kasten, want die plekjes zijn nu voor mij! Nu ja, zet daar een hoge klimpaal naast met gezellige holletjes of zachte dekentjes en dan kies ik daar wel voor om een dutje te doen…

Vanop de vensterbank of aan de achterdeur kijk ik urenlang gefascineerd naar buiten en komt de leeuwin in mij naar boven als er een boomblaadje voorbij waait! Ik vind het zo jammer dat ik daar momenteel niet achteraan kan… In mijn nieuwe thuis wil ik dus graag naar buiten, want ik ben een energieke meid! Vooraleer ik buiten kan spelen, moet je dus enkele keren per dag door het huis rennen met een speelhengel… En daarna doe ik graag een dutje op jouw schoot!

Heb jij een rustige thuis voor een nieuwsgierige en speelselieverd (met innerlijke leeuwin) als ik? En wil je samen met mij aan mijn zelfvertrouwen werken door mijn rugzakje met traumatische ervaringen te verlichten? Hopelijk tot snel dan!


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg