Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Janneke Poes 1 jaar


Hey jij daar. Wat leuk dat je mijn profiel bezoekt!
Mijn vrienden gaan allemaal uit huis en dat vind ik stom. Ik vroeg hoe ze dat toch deden! Zij hadden een contactadvertentie gezet, zeiden ze. "Soms krijg je leuke reacties en soms scroll je liever door." 
Dussss, komt ie dan. Ik spreek vloeiend kat, maar de knopjes op de computer snap ik nog niet zo goed, dus heb ik Dinti gevraagd voor mij te typen.
Ik ben een vlotte jongedame, 1 jaar oud, op zoek naar man/vrouw om mijn leven mee te delen. Ik zoek partners met lef en veel geduld, want ik heb peper in mijn kont. Ik hou niet van klef gedoe, geef een ander maar een aai over de bol.
Lieve woordjes gaan er wel in, maar je moet niet meer willen dan dat. 
Ik heb een rugzakje, die moet nog wat geleegd worden. Maar als jij denkt... dat kan ik! Dan ben jij misschien wel mijn match.
Ik wil lasergamen, springen en rennen, kortom: ik ben sportief. Niet in de sportzaal, das me te druk. Lekker thuis of in een veilige buitenren, kan ik waarderen.
Andere katten geen probleem, heel graag zelfs! Ik heb hen nodig, zij zijn het lichtpunt van mijn bestaan. Nee is geen drama, gewoon de waarheid.
Uiterlijk vind ik niet belangrijk, als je maar lief bent en veel geduld hebt. 
Ik hou niet van koken, dat laat ik aan jou over. Ook heb ik geen werk en geen eigen huis. Dus als je voor mij kiest, kom ik meteen inwonen en je bankstel in beslag nemen.
Ben ik jouw uitdaging? Toeledoe, lieve groetjes!

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg