Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Toby valt onder onze aids positieve katten. Toby heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Toby op afstand adopteren.

Toby Kater 3 jaar

>

Hey! Ik ben het, Toby!
Ik woon momenteel in het Villa Vagebond resort en mij zie je overal. Als je denkt: 'Huh, die zat net toch in de Bergenkamer." Klopt! Maar nu even in de Safari, en straks in de Jungle. Gewoon, omdat het kan en ik wel van wat afwisseling hou. Opgesloten zitten is niks voor mij, daarom koos ik dit kattenasiel uit. Ik mag doen wat ik wil en daarom voel ik me goed.
Ik steek nooit mijn tong naar je uit, ik zou niet durven hey! Het is gewoon wie ik ben, zelfs mijn tong hangt relaxt uit mijn bekje haha. Ik ben ooit geopereerd aan mijn bekje, dat zal het wel wezen. Of niet, whatever :-)
Ik ben trouwens aids-positief. Gelukkig kan ik dat relativeren, voel me niet ziek, ik ben enkel drager. Misschien word ik wel nooit ziek, weten we niet. Is ook niet errug.
Ik heb trouwens ontzettend veel vriendjes en vriendinnetjes, vind ik gezellig. Dol op gezelschap en klef doen. Niet met jullie, helaas, maar je mag heel dicht in mijn buurt zijn. Kun je puzzeltje maken of zo, of tijdschriftje lezen, of gewoon wat tegen me kletsen en vertellen hoe je dag was. Ik luister wel. Ik snuffel gerust wat aan je hand en knipper met mijn oogjes... ik vind jou ook lief.
Ik ben een kattenkat, ken je dat? Eentje die eenzame zieltjes op sleeptouw neemt, soortgenootjes aanmoedigt, liefdevolle kopjes geeft en nog meer van die zoetsappige dingen. Mijn hartje is van peperkoek, een braaf ventje.
Ik waag ook graag een stapje in de buitenlucht, een buitenren dan wel,meer moet ( en kan) dat niet zijn. Zaligggg al die vitamientjes opsnuiven. Houd je gezond en alert.
Nah, ik zoek nu een huisje, een definitief huisje dan wel. Je begrijpt dat ik enkel bij soortgenootjes geplaatst MOET worden, anders ga ik huilen.
Wie o wie gaat de uitdaging aan, ik kan jouw kattenvriendje heel veel liefde geven, en anders kies ik een extra vriendje hier uit, die misschien dan mee mag. Kijk maar, praten we erover, deal?
Handkusje! Toby


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg