Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Filou valt onder onze aids positieve katten. Filou heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Filou op afstand adopteren.

Filou Kater 7 jaar

>

Hou jij van spelen?

Hey, ik ben het.. Filou! Pipo de clown, de gangmaker op elk feestje, de circusartiest, de gekke bekkentrekker.
Ja ik ben terug van weggeweest, niet grappig. Maar lag niet aan mij, waren priveproblemen en dus heb ik mijn koffertje weer gepakt. Moest effe wennen, geef ik eerlijk toe. Maar ik ben BACK in business. Op zoek naar een voor ALTIJD huis.
Kijk, ik sta hier bekend als een gekke speelse jongen, maar sinds ik terug ben, raak ik getriggerd door een aantal katers hier.
Ik ben dus niet zo van de soortgenoten, word ik beetje zenuwachtig van. Ik heb jou liever voor mij alleen, vind ik veel gezelliger.
Ik breng hartjes op hol met mijn snoezelige snoet, en ik probeer altijd mee te leven tijdens jouw grootste verhalen. Ik knik meelevend, draai mijn hoofd van links naar rechts, zodat je weet dat ik het begrepen heb. Natuurlijk luister ik niet zo heel intensief, want ik wil je gewoon paaien.
Ik ben aids-positief, maar zeg nu zelf.. ik zie er nou niet bepaald ziek en zielig uit. Mijn lichaam mag gezien worden; beetje spierbundel her en der, een glanzend vachtje en een volle toet! Aids-positief is niet eng, das gewoon een dingetje wat nou eenmaal zo is. Ik ga niet meteen dood, ik kan zelfs sterven van ouderdom, hoe vind je die 😉 Nah, valt dat ook weer mee.
Normaal bruis ik van de energie en ben altijd in voor een geintje of een mooie fotoshoot. Met mij mag je gezien worden, ik steel de show. Ha!
Maar nu hou ik me een beetje koest hier, anders komen die macho mannen weer naar me toe, heb ik echt geen trek in.
Heb jij nood aan een beste vriend? Filou is mij naam... doe maar even hieronder invullen op het formuliertje, praten we later even bij 😉
Toeledoe! Filou x

Filou is een heel lief katje heeft echter wat moeite met andere katers. Poezen zijn geen probleem.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg