Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Filou valt onder onze aids positieve katten. Filou heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Filou op afstand adopteren.

Filou Kater 5 jaar

>

Hou jij van spelen?

Hey, ik ben het.. Filou! Pipo de clown, de gangmaker op elk feestje, de circusartiest, de gekke bekkentrekker.
Sta jij stevig in je schoenen en heb je nood aan wat vertier in huis? Kies mij!
Ik breng hartjes op hol met mijn snoezelige snoet, en ik probeer altijd mee te leven tijdens jouw grootste verhalen. Ik knik meelevend, draai mijn hoofd van links naar rechts, zodat je weet dat ik het begrepen heb. Natuurlijk luister ik niet zo heel intensief, want ik wil je gewoon paaien.
Ik ben niet zo van de soortgenoten, word ik beetje zenuwachtig van. Ik heb jou liever voor mij alleen, vind ik veel gezelliger.
Ik ben aids-positief, maar zeg nu zelf.. ik zie er nou niet bepaald ziek en zielig uit.  Mijn lichaam mag gezien worden; beetje spierbundel her en der, een glanzend vachtje en een volle toet! Aids-positief is niet eng, das gewoon een dingetje wat nou eenmaal zo is. Ik ga niet meteen dood, ik kan zelfs sterven van ouderdom, hoe vind je die ;-) Nah, valt dat ook weer mee.
Ik bruis van de energie en ben altijd in voor een geintje of een mooie fotoshoot. Met mij mag je gezien worden, ik steel de show. Ha!
Omdat ik naast een lief karakter ook een beetje onbesuisd ben, zijn kleine kindjes niet zo aan mij besteed. Maar dat is niet erg, want we hebben elkaar en dat is voor mij meer dan voldoende.
Heb jij nood aan een beste vriend? Filou is mij naam... doe maar even hieronder invullen op het formuliertje, praten we later even bij ;-)
Toeledoe! Filou x


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg