Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lina valt onder onze Speciale Zorg Katten. Lina heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Lina op afstand adopteren.

Lina Poes 1 jaar

>

Piep! Joehoee, ik ben het Lina!

Kom es kijken... ik heb kei veel speelgoed en doe eens met de hengel wapperen? Dan laat ik jou mijn allerhoogste sprong zien! Nog es, en nog es!
En nu balletjes rollen en muisjes verstoppen. Aan de kant, hier komt Linaaaaa. Ik ben nog lang niet moe, nee nog lang niet moe... 
Ik moet toegeven, er lopen hier wel een aantal saaie mutsen rond, die kijken me aan alsof ik van een andere planeet kom. Spelen maakt hen moe, zeggen ze dan. Duhh.
Maar ik ben jong, 1 jaar nog maar, en het leven is veel te kort. Daar moet je ALLES uithalen!
In het filmpje zie je me fladderen en springen, niemand heeft in de gaten dat ik een handicap heb. Nou? Zeg eerlijk, had jij niet in de gaten he.
Welnu, het zit zo.
Ik ben ooit aangereden geweest en toen is er een zenuw geraakt van mijn blaas. Ik wil wel op de bak, maar er komt niet zoveel uit. Jullie moeten mij dan helpen. Tweemaal per dag wordt mijn blaas leeggedrukt. Even lekker detail: dan moet ik ook meteen ontlasting maken. Maar dan heb je wel alles in 1x. Super handig. Je vindt van mij geen plasjes op de grond, dus dat onzindelijk vraagteken kun je al schrappen.
Ik krijg elke dag een pilletje om mijn blaas te doen ontspannen. Dat mik je er bij mij zo in, ga ik niet moeilijk over doen. Daarna sjeest ik weer over gang en ben ik alles weer vergeten.
Ik weet dat ik een speciaal baasje zoek, ik weet ook dat ze niet voor mij in de rij staan. Sterker nog... het zal kei moeilijk zijn. Denk ik.
Daarom moet je mijn filmpje even zien, kijk eens goed hoe blij ik ben. Hoe gezellig en huppelig. Het zonnestraaltje van de Villa hier. Met mij kun je lachen EN knuffelen. Hmmmmm....
Ik vind het wel belangrijk dat er nog een katje in huis is, want alleen zijn vind ik stom. Ik wil spelen met iedereen!

Goed, we gaan op zoek naar die hele speciale. Iemand die het niet erg vindt om te leren. Mijn liefde is grenzeloos, ik zal je rijkelijk belonen... Dikke kus!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg