Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lina valt onder onze Speciale Zorg Katten. Lina heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Lina op afstand adopteren.

Lina Poes 4 jaar

>

Ik ben van nature een blije snoet, optimistisch ingesteld. Ik laat nooit mijn schoudertjes hangen en blijf hoopvol naar die deur staren.
Iedereen wil altijd met me spelen, prima plan, ben ZOT op spelen! Dan laat ik jou mijn allerhoogste sprong zien! Nog es, en nog es!
En balletjes rollen en muisjes verstoppen. Aan de kant, hier komt Linaaaaa. Ik ben nog lang niet moe, nee nog lang niet moe...
Ik moet toegeven, er lopen hier wel een aantal saaie mutsen rond, die kijken me aan alsof ik van een andere planeet kom. Spelen maakt hen moe, zeggen ze dan. Duhh.
Maar ik ben jong, 2 jaar nog maar, en het leven is veel te kort. Daar moet je ALLES uithalen!

Ik ben ooit aangereden geweest en toen is er een zenuw geraakt van mijn blaas. Ik wil wel op de bak, maar er komt niet zoveel uit. Jullie moeten mij dan helpen. Tweemaal per dag wordt mijn blaas leeggemaakt. Even lekker detail: dan moet ik ook meteen ontlasting maken. Maar dan heb je wel alles in 1x. Super handig.
Ik weet dat ik een speciaal baasje zoek, ik weet ook dat ze niet voor mij in de rij staan, dat blijkt wel. Maar ik ben altijd blij. Het zonnestraaltje van de Villa hier. Met mij kun je lachen EN knuffelen!
Goed, Ik ga op zoek naar die hele speciale. Iemand die het niet erg vindt om te leren. Mijn liefde is grenzeloos, ik zal je rijkelijk belonen... echt. Help jij mee naar deze zoektocht? Het mag nu toch eindelijk eens gaan gebeuren.
Lieve kusjes... XXX


Lina valt onder onze Speciale Zorg Katten. Lina heeft een kruisje voor haar naam, omdat ze chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar. Indien u zelf geen zorgkatje kunt adopteren, maar Lina wel wilt ondersteunen, kunt u haar op afstand adopteren.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Bijzonderheden: geplaatst door scheiding villa-zk

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg