Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bregje Poes 18 jaar


Pieps, ik ben Bregje, ik leefde 16 jaar als buitenkatje, kreeg mijn natje en droogje en dat was het zo'n beetje. Geen bestaan om echt vrolijk van te worden...op zijn zachtst uitgedrukt. Gelukkig waren ze hier ook van mening dat een dame van mijn leeftijd niet meer rond hoort te zwerven. Ik verblijf sinds november dus al hier in opvang.
Ja, een lange tijd, dat weet ik...
Overigens niet zonder reden, ik kwakkelde wat met mijn gezondheid. Een reuteltje en een rocheltje, het lopen gaat niet meer zo soepel. Wat wil je, met mijn 17 jaar ben ik niet meer de jongste, bejaard noemen ze het zelfs al. Ik heb in de keuken van de Villa een hoekje gemaakt, Bregjes plaza!
Mijn mandje, eten, drinken en mijn toilet binnen pootafstand.
Dat is hoe ik het graag wil hebben en iedereen respecteert dat. Ik meld me als mijn bakjes bijgevuld moeten worden en als mijn mandje verschoond wordt, zet ik een paar pasjes opzij. Op dat gebied ben ik enorm flexibel, flexibeler dan mijn lichaam, door die vervelende artrose mank ik wat. Lange afstanden leg ik dan ook niet meer af. Ik ben geen schootkatje, maar ik tolereer jullie mensen, omdat jullie het goed met mij voor hebben. Ik heb mijn leven grotendeels zonder menselijk contact doorgebracht, dus ik weet ook gewoonweg niet zo goed hoe ik er mee om moet gaan.
Toch doe ik een warme oproep om mij, als bejaarde dame, in de winter van mijn leven, het gevoel van ware liefde te laten ervaren. Dat zou ik wel heel erg graag willen...
Wil jij mijn wens vervullen? Ik wacht op jou...
 
x Bregje

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg