Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pauly Kater 1 jaar


Hoi hoi, 
Ik heet Pauly en ik ben een stoere puber kater. Samen met mijn zus Chrissy vertoeven wij sinds een paar maanden in Gastgezin Riel. We zijn vlak voor de winter gevangen in Tongeren want de winter buiten doorbrengen als kitten was geen goed plan.
We hebben hier de kattentaal goed geleerd door de oudere katten van dit gezin. Deze huisregels leren wij nu weer aan het jonge spul dat hier steeds binnenkomt om opgevangen, liever gezegd opvoed te worden.
Chrissy en ik zijn inmiddels wel wat rustiger geworden dan een paar maanden geleden maar we moeten nog wel een  aantal keren per  dag helemaal los. En dan is het iedereen uit de weg want wij willen ruim baan. Gelukkig hebben ze het hele circuit hier in stand gelaten dus we kunnen nog. 
Het kleine spul kan ons echt niet bij houden zo hoog als wij klimmen. Is ook veel te gevaarlijk.
Ik haal tegenwoordig ook graag mijn portie knuffels per dag. Wel alleen van het eigen volk hoor. Van vreemden moet ik nog steeds niets hebben. Maar gelukkig staat de bank er ook nog en kunnen Chrissy en ik hier achter kruipen als de deurbel gaat. Je weet immers niet wie er binnenkomt....
Die oude hond is er ook nog steeds. Hebben we prima afspraken mee gemaakt en we laten mekaar met rust. 
Ik speel heel graag oppas voor het kleine spul. Ik moet regelmatig er tussen springen als ik het weer eens te wild vind gaan tussen die club. Ik houd wel van wat leven in de brouwerij.
O ja ...
Chrissy en ik willen graag samen verhuizen want ik ben ten slotte haar grote broer en we hebben al zoveel grote avonturen beleefd samen.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg