Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pauly Kater 11 maanden


Mijn naam is Pauly.
Een aantal maanden terug werden mijn zusje Chrissy en ik gevangen in Tongeren. We werden daar al even gevoerd door een lieve dame maar we waren veel te jong om alleen de wintermaanden door te komen.
Saampjes werden we opgevangen in gastgezin waar we leerden samen leven met mensen en de andere huisdieren. De kattentaal beheersten we natuurlijk al wel, maar we hebben hier geleerd dat je goed samen kunt leven met een rustige hond. Doenja is al ouder en slaapt veel en er is hier de regel dat er binnen niet druk bespeelt wordt met haar. Komt ons goed van pas want we kunnen slecht tegen blaffen.
Sagera , de schildpad die normaal door de woonkamer loopt was in rust gedurende de winter. De laatste tijd komen we hem meer tegen.
Samen met Chrissy hebben we nog een aantal drukke momenten op de dag . We vliegen achter elkaar aan van stoel naar de kast en dan weer via de krabpaal naar de bank en zo door. De gordijnen klimmen we niet meer in maar we moeten natuurlijk wel onze energie kwijt kunnen. Ik ben in elk geval geen bankhanger en houd wel van wat spannende dingen. Soms ga ik zelfs op het dievenpad .Af en toe een aai vind ik fijn, oppakken liever nog niet.
Bij vreemden houden we nog wat afstand en zoeken soms nog onze verstopplek achter de bank op.
Had ik verteld dat alleen maar verhuis samen met mijn zusje. Ik ben ten slotte haar grote broer en we willen samen blijven... voor altijd


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg