Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Chrissy Poes 8 maanden


Mijn naam is Chrissy en ik ben een mooi kattinneke van bijna 5 maandjes. Samen met mijn broertje Pauly ben ik afgelopen november liefdevol in een gastgezin opgevangen. 
In het gastgezin wonen we samen met 2 grote katten , een oude hond, een schildpad en wat mensen. Ook hadden we een leuke jong kattenvriendje Pimmetje maar deze is vertrokken naar zijn nieuwe gezinnetje. Voor de hond ben ik niet meer bang maar ik vind het wel fijn dat ze wat rustiger is en geen spring in het veld. Het schildpad zien we niet zoveel want deze is nu in winterrust.
We hebben heel erg moeten wennen aan contact met mensen ondanks dat we al een tijdje werden bijgevoerd door een lieve mevrouw voordat we werden gevangen door de VZW. Mijn broertje Pauly heeft wat meer lef dan ik en hij laat zich soms al aaien. Ik blijf nog wat op afstand en heb wat meer tijd nodig. Pauly is mijn grote steun en ik leer heel veel van hem en daarom willen we graag samen blijven. 
Van de oude katten hebben we de huisregels wat geleerd gekregen. Maar saampjes gaan we op verkenning,  slopen wat planten onderweg en halen heel wat kattenkwaad uit. Omdat we bijna dezelfde vacht hebben ze hier soms nog moeite om ons bij de juiste naam te roepen. Het is nooit saai met ons in de buurt. 
Dus heeft u ruimte in uw huis en hart voor 2 super mooie “streepjes” katten neem dan gauw contact op.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg