Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Chrissy Poes 2 jaar


Hallo,

Wij zijn chrissy en pauly.
wij zijn al enige tijd op zoek naar een thuis, niet zomaar een thuis. Wij komen vandaag adverteren voor een paleisje. Wij vertoeven nu ongeveer een jaar bij onze opvangmama.
Volgens onze opvangmama hebben wij nogal speciale karakters. We hebben namelijk veel ruimte nodig en Chrissy is nog niet zo mens gericht. Wij durven letterlijk de boel op stelten te zetten.

Vrees niet hoor, wij zijn ook super lief. Onze start was niet verlopen zoals gepland. Ze hebben ons vlak voor de winter van de straat geplukt. Wij hadden de grootste plannen op de straten, maar deze hebben meer gevaren dan wij toen wisten.

We zijn bij een hele lieve opvangmama komen wonen. We hebben daar soortgenootjes zien binnenkomen in alle formaten. We hebben ons daar dan maar over ontfermt. Want die eerste dagen zijn best vreemd. Eenmaal je je draai hebt gevonden, is het best wel leuk. We hebben beleven 1 april meermaals op het jaar. Dan doen we onze opvangmama schrikken door op de vliegenramen te klimmen, of gaan we lopen met de lader van haar telefoon. Hihi, haar reactie gaat ons nooit vervelen.

Onze opvangmama is van mening dat we ook klaar zijn voor een nieuwe thuis.
Wij wachten geduldig af, maar we hebben wel enkele voorkeuren.
Grote kamers en grote goed afgezete tuin of grote kattenren zijn onze ultieme droom. zodat we door het huis mogen sjeezen en volop kunnen spelen.
Chrissy is geen knuffelaar, ik daarentegen kom graag een knuffel halen. Ik ben Chrissy nog aan het opleiden, dit komt wel goed.

Ik ben er zeker van dat op verloop van tijd, jij en ik de beste vrienden kunnen worden. Wij kunnen zeer goed overweg met andere katten. De hond tolereren we, nadat we deze hebben afgericht.

Chrissy en ik, wij zijn alvast een match voor het leven. Mogen we samen ons koffertje nemen en bij jou intrekken?
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg