Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Chrissy Poes 11 maanden


Sinds afgelopen winter worden mijn broer Pauly en ik opgevangen in een gastgezin. Hier leren we samen leven met mensen en de andere huisdieren.
Samenleven met de huisdieren vond ik makkelijker dan het wennen aan de mensen. Mijn opvangmama is heel lief maar uitgebreid knuffelen dat doen we nog steeds niet.
Opppakken is helemaal uit den boze. Veel te klef. Heel rustig een aaitje als ik op de krabton lig vind ik ok. Ik heb gewoon wat meer tijd nodig dan Pauly. Dat is een lefgozer...die laat zich zelfs knuffelen. Pauly is mijn grote voorbeeld en mijn steun.
Daarom verhuizen we alleen maar als we samen kunnen komen. Andere huisdieren vinden we prima. Liefst wel een rustige hond.... ik kan nl niet goed tegen geblaf.
Ik heb een grote hobby en dat is papierversnipperen. Ik help graag met het opruimen van de post.
Maar in de regel ben ik rustiger dan Pauly. We gaan wel een aantal keren per circuitje houden door de woonkamer. Dikke lol!!! Tussen deze uitspattingen in Lig ik graag op mijn krabton naar buiten te kijken. Onze middagdut doen Pauly en ik in de hondenmand.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg