Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Nilo Kater 1 jaar

>

Mogen wij aan jullie voorstellen.... Nilo uit Dubai!!

Vandaag was het eindelijk zover, de redding van Nilo....
Er was eens een hele lieve dame die woonde ( en nog) in Dubai. In haar vrije tijd gaf ze zwerfkatten te eten op straat.
Maar het noodlot sloeg toe en Nilo werd aangereden op straat. Hij werd naar de dierenarts gebracht en daar kreeg hij medische verzorging. Echter.... hij bleek positief te zijn op kattenaids en de bedoeling was dat hij werd ingeslapen.
Maar gelukkig werd dit tegengehouden. En toen... want de straat kon hij niet meer op. Ook kon hij nergens terecht. Zijn lot lag in de handen van de lieve dame, anders was hij ten dode opgeschreven.
Hij werd vervolgens ergens in het geheim ondergebracht, totdat er een oplossing kwam. Maar ja, die oplossing lag niet voor het oprapen natuurlijk. Wat een drama...
We kregen een noodkreet via email. We besloten onmiddellijk ja te zeggen, want de tijd tikte en elke dag was het spannend voor onze lieve jongen.
En vandaag was het dan EINDELIJK zover. Nilo mocht aan zijn lange reis beginnen, zijn reis naar ultiem geluk, een letterlijk tweede kans. Zo spannend...
Hij werd via de luchthaven halverwege gebracht, waar wij hem dan weer zouden oppikken. Ja hoor, alles liep vlotjes en vanmiddag kon eindelijk het reismandje open in onze aidskattenopvang Buddy Kat, en kon hij zijn nieuwe plek gaan ontdekken!
Nilo was en is nog altijd erg onder de indruk, en wil eventjes met rust worden gelaten. Dat snappen wij maar al te goed, wat een belevenissen allemaal.
Wij hebben geen haast Nilo, doe maar op het gemakje, samen komen we er wel.  <3


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg