Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Nungu Poes 1 jaar


Hallo allemaal,
Wij zijn Nungu en Mafu. 
Al een tijdje liepen wij met z’n tweetjes in de wijde wereld. Zo nu en dan gingen we samen bij een lieve mevrouw een hapje eten. Wel alleen buiten want binnen vonden we toch wel een beetje eng. Helaas werd Nungu opeens een beetje ziek. De lieve mevrouw maakte zich zorgen en belde daarom naar Stichting Zwerfkat. Het duurde niet lang of het duo werd opgehaald door een veldwerker. En toen op naar de Villa om een beetje op te knappen. Na een 
telefoontje aan ons kersverse gastgezin werden wij al snel opgehaald. Toen zaten wij ineens niet meer buiten in de kou maar warm in een mandje. Het was wel even wennen hoor. Want zoveel liefde en lekkers waren wij helemaal niet gewend. Met z’n tweetjes in een hoekje voelden wij ons wel veilig. Toch waren wij wel nieuwsgierig naar al dat nieuws. En die griezelige dame met haar grote handen werd ineens minder eng. Grote handen kunnen wel lekker kriebelen.. 
Grote zus Mafu is dapper en laat Nungu zien dat er niks is om bang voor te zijn. Waar blazen eerst haar sterkste geluid was, komt een spinnetje nu om de hoek kijken. Knuffelen is zeker weten Mafu’s haar favoriete bezigheid en zij zit in no-time op schoot zodra je haar de kans geeft. Nungu is een dametje die de kat liever eerst uit de boom kijkt (pun intended 😜) maar er is maar één speeltje naar keuze nodig om haar te ontdooien. Deze kamer is al veroverd maar samen kunnen ze de wereld aan! Nu alleen nog een liefdevol baasje om ze mee te nemen op avontuur. Tijgers kunnen ook bruin en grijs zijn, dat weet je toch ;)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg