Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Papous valt onder onze aids positieve katten. Papous heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Papous op afstand adopteren.

Papous Kater 10 jaar


We hebben zoveel FIV katjes geplaatst de laatste maanden, dat er weer plekjes vrijkwamen voor andere lieve aids-positieve katjes!
Nu konden we fijn onze wachtlijst gaan afwerken!
Nadja en Papous waren de eerstvolgende. En dat was.... Griekenland https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/teb/2/16/1f642.png
Jawel hoor, deze warmbloedige lieverds mochten hun reiskoffertje pakken en samen met hun verzorgster het vliegtuig op. YESSS...
Papous leefde op een drukke straat. Hij was echter zo vriendelijk tegen iedereen, dat hij mee mocht naar de opvang aldaar.
Gisteren was dan het grote moment, ze mochten op reis! We stonden al nieuwsgierig aan de luchthaven van Zaventem te wachten....
En daar waren ze dan, Nadja en Papous. Een prachtige meid en stoere jongen. Kom, we gaan naar Buddy Kat.
Papous was de dapperste. Die had nergens moeite mee. Hup, meteen de mand uit en flink op onderzoek.
Kijk eens aan, er ligt speelgoed op de bank, joehoe! Hmmm, zalig, en dan meteen knuffelen en kroelen. Alsof hij al maanden bij ons zat. Aapje.
Hij vindt de buitenren geweldig en is dol op knuffelen en spelen met alles wat hij tegenkomt. Een hele vriendelijke man met een speels randje!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg