Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Anna Poes 8 jaar

>

Hallo allemaal,

Ik ben Anna, alhoewel ik hier in de Villa ook heel liefdevol Anna’ke genoemd word. Ik heb naar zeggen een erg aandoenlijk snoetje.
In het begin hadden ze hier wel compassie met me, mijn vacht zat namelijk in de klit, ik kwijlde uit mijn bekje en maakte blijkbaar “smak” geluidjes. Nu moet ik je ook eerlijk bekennen dat ik best veel pijn had in mijn bekje. Gelukkig heeft de Villa-dierenarts Brecht hier snel iets aan kunnen doen. De pijn in mijn bekje minderde gelukkig met de dag. Wat ik nu niet zo leuk vond van die Dr. Brecht was dat hij me mijn winterjas gestolen had. Brrrr… veel te koud zonder m’n heerlijk warme mantel maar hier vertelde ze mij dat het beter was zo, dat mijn jas niet meer te herstellen was. Nou ja, groeit toch wel weer aan. Goed, dat was dat! Nu ik eindelijk geen pijn meer heb en mijn manen ook weer behoorlijk aangegroeid zijn mag ik eindelijk op zoek naar een gouden mandje.

Ik droom daar trouwens soms van, heerlijk liggend in een zacht warm mandje, een aaitje hier en een aaitje daar, dan hoor je me zachtjes spinnen want daar kan ik erg van genieten, af en toe eens een rustige wandeling door de tuin en lekkere hapjes voorgeschoteld krijgen. Dat is voor mij de ideale wereld!

Zien we elkaar snel?!
 

Liefs Anna


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg