Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dustie valt onder onze aids positieve katten. Dustie heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Dustie op afstand adopteren.

Dustie Kater 8 jaar


Mag ik ook even? Heel snel, ben zo klaar! 

Ik ben Dustie een mooie rooie zoals ze hier zeggen. Maar dan moet ik blozen, complimentjes krijgen maakt mij heel verlegen. 
Nu vinden ze mij in de Villa best een dappere jongen. Ik heb mij namelijk heel lang verstopt. Ze vonden me niet meer. 3 dagen hebben ze naar mij gezocht! Ik hoorde de verzorgsters roepen en meubels aan de kant zetten, en weet je waar ik gekropen was? Nou? Van langs het wasmachine onder de keukenkastjes, een gat in de plint maakte ruimte voor me om helemaal tot daar te geraken. Wat een rust, zalig! Helaas pindakaas, aan ieder feestje komt een einde en je had dat gejuich eens moeten horen toen ik terecht was! Ik verschoot er helemaal van. Ach weetje, ze hebben hier het beste met me voor maar ik ben gewoon een teruggetrokken stille jongen die van z’n rust houdt. 
Geen polonaise voor mij, geen toeters en bellen nodig, een rustig zacht bedje, wat lieve woordjes en van mij heb je geen last meer. 

Groet Dustie


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg