Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Duff valt onder onze Speciale Zorg Katten. Duff heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Duff op afstand adopteren.

Duff Kater 13 jaar


Duff kan enkel op afstand geadopteerd worden!
HIER vind u meer informatie hierover.

Hallo allemaal, 
Mijn naam is Duff en zo zie ik er ook wel een beetje uit, maar ookal ben ik een een oudje stiekem zit er toch nog best wel wat leven in me hoor. Hoe oud ik precies ben? Dat weet ik eerlijk gezegd even niet meer.. Dat is geen dementie hoor! Maar na zoveel jaar op straat raak je de tel toch een beetje kwijt.
 
Ik wil echt niet klagen hoor maar ik heb het niet altijd even makkelijk gehad. Gelukkig zit ik nu binnen, warm huis, zacht bedje, eten zoveel ik maar wil! Ik vind het wel goed zo :). Toch... Het enige wat nu nog mist is toch wel een baasje, het liefst eentje die van knuffelen houdt, zo eentje die lekker op de bank ploft met een boek of een filmpje kijkt. Wat zou ik daar toch graag naast zitten, niet te gek, gewoon lekker samen thuis. 
Wie o wie mag ik gezelschap gaan houden? 

Ohja! Zou het bijna vergeten, vanwege mijn zware leventje op straat en de slechte voeding die ik al die tijd heb moeten zoeken zijn mijn nieren helaas niet meer helemaal zo gezond als zou moeten.. Niet gevreesd! Een keer per dag een beetje medicijn in mijn eten en ik heb helemaal nergens last van.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Bijzonderheden: Overleden

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg