Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Eos valt onder onze aids positieve katten. Eos heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Eos op afstand adopteren.

Eos Poes 6 jaar

>


In het kattencafé van Zwerfkat in Nood, 'Kat op schoot' hoor ik ze al roepen: "Neeee, niet Eos, die moet bij ons blijven!"
Jammerrrr, ik ga mezelf toch in de schijnwerpers zetten. HA.
Ze zijn momenteel aan het oefenen in het café, want het is nu nog niet open, en ik mocht hier als eerste mijn intrek nemen.
Kijk, ik vind het hier hartstikke leuk hoor, zoveel lieve verzorgers die ik al bij de deur opwacht en verwelkom met mijn zachte zangstem en die allemaal gek op me zijn, maar er loopt hier nog zo'n Britse Korthaar rond die ik behoorlijk stom vind.
Pas op, ik vecht daar niet mee hè, ik grom gewoon en eis de helft van het café voor mezelf op. Beetje jaloers typje ikke, ik wil alle mensen voor mezelf hebben. Zo kan ik van schoot naar schoot hoppen en dan al vleiend en spinnend adorerend naar je knipogen. Ik ben helemaal ZOT van jullie mensen ❤
Ik trippel vrolijk door het café en er is gezorgd voor entertainment. Ik sjees achter balletjes aan, speelgoedmuisjes en ik geniet van een valeriaantripje.
Ik ben aids-positief, maar als je naar mijn ronde lichaam kijkt dan weet je dat ik in perfecte conditie ben en nergens last van heb.
In dit katten adoptiecafé stoppen ze al snel met poetsen, omdat het veel leuker is om met mij te knuffelen en klef te doen. Dus het is daarom heel goed dat ik nu een huisje mag zoeken, anders wordt het daar helemaal niks 😃
Ik zoek een gezellig huisje voor mij alleen. Ik hoef niet naar buiten, ik vind kinderen leuk, grote mensen zijn toppie, ik ben een gezellige meid!
Nou, wat doen we... Oja! En als jij voor mij gaat? Mag je al eerder een kopje koffie komen drinken in het café, krijg je een VIP behandeling. Ik zou het wel weten 😉
Nou toeledoe! xxxxx


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg