Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Cleo Poes 1 jaar


Hai! Ik ben Cleo, 1 1/2 jaar oud. Weet je, ik heb een bijzonder talent. Ik ben kampioen schaduwvangen! Yep. Heb er al verschillende prijzen mee gewonnen, het gaat me gewoon makkelijk af.
Hoe groot of klein, ik pak ze allemaal! Nu heb ik ontdekt dat mensenhanden de beste en leukste schaduwen maken. Voert de moeilijkheidsgraad beetje op, uitdagend voor mij.
Dus bij deze lanceer ik een warme oproep: Wie wil mijn levenspartner schaduwvangen worden?

Naast bovengenoemd talent, heb ik natuurlijk nog heel wat meer te bieden! Ik heb het niet over mijn kleurrijke vachtpaletje, maar ik ben een enorm gezelligheidsdier. Ben DOL op kusjes, knuffels en aaitjes.
Ik blijf echter een gevoelig zieltje, verandering vind ik best eng. Dus als we gaan samenwonen, heb ik een beetje tijd nodig om te wennen. Snap je wel he. Wanneer liefde en respect de boventoon voeren, dan komt dat helemaal goed. Worden we soulmates. Maatjes door dik en dun.
Oja, de rest van mijn verlanglijstje: een zacht bedje, een raam met uitzicht, enne...alle aandacht voor mij alleen. Ik ben niet zo dol op andere katjes, trek ik me terug en kruip in mijn schulp, en dat wil jij niet. Ook kleine kindjes zijn niet zo mijn ding, van drukte word ik nerveus en zo. Dusss... ik zoek een rustige huisje waar ik mijn rustige zelf kan zijn.
Nah, dat was het! Zullen we eens bellen? Zie je het zitten? Ik wacht op je, gaan we samen schaduwvangen


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg