Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Fie valt onder onze aids positieve katten. Fie heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Fie op afstand adopteren.

Fie Poes 6 jaar


Hallo lieve mensen, ik ben Fie...
 
Ik vind het moeilijk om mezelf te promoten. Ik heb mijn looks mee, dat scheelt dan weer wel. Althans nu zit ik weer mooi in mijn vachtje, dat was wel eens anders.
Ik werd gevonden op een camping met grote kale plekken in mijn vacht. Mijn huidje is wat gevoelig voor vlooien en dergelijke. Ik kwam vanuit een andere organisatie naar Villa Vagebond, tegelijk met Flynn.
Ik heb wat moeite om mijn weg te vinden, mensen vind ik nog best wel eng. Ik vertoef heel graag in de buitenren, weg van de drukte. Hoe ga ik mezelf zo goed mogelijk promoten tussen al die sociale kittens waar het internet mee overspoeld wordt? Eigenlijk weet ik het niet zo goed.... oké, ik waag toch maar een poging.
Ik heb mooie kleurtjes, heel apart om te zien, een open blik in mijn ogen, die om geduld en vertrouwen vraagt. Ik zoek een thuis, waar het rustig is en niet teveel van mij verwacht wordt.
Ik kan een maatje zijn voor je eigen kat(ten). Verder mijn natje en droogje en het is al goed voor mij.
Een afgesloten tuin of buitenren is wel mijn ding, vind ik wel fijn.
Een puntje moet ik nog benoemen, Ik ben fiv positief, maar dat is eigenlijk niet zo'n dramatisch puntje, geen last van en ik ben lief voor jouw katten, dus absoluut geen gevaar. Bij de juiste mensen kan ik het vertrouwen in mijn eigen tempo opbouwen en kunnen we vriendjes worden. Wil jij dat ook heel graag, dan hoop ik dat je snel eens bij mij op bezoek komt. Vul het formuliertje maar eens in en dan babbelen we verder,
 
Zwaaitje van Fie

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg